H χορηγία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλετών Superbike ενέπνευσε την Alfa Romeo, λανσάροντας τη συλλεκτική έκδοση MiTo SBK.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H χορηγία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλετών Superbike ενέπνευσε την Alfa Romeo, λανσάροντας τη συλλεκτική έκδοση MiTo SBK.

Δοκιμή: Alfa Romeo MiTo 1,3 JTDM-2 SBK Edition

31.410 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2013)

Τη χορηγία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλετών Superbike έρχεται να εξαργυρώσει η Alfa Romeo λανσάροντας τη συλλεκτική έκδοση MiTo SBK η οποία διαθέτει έντονο σπορ χαρακτήρα.

Χωρίς αμφιβολία, η Alfa Romeo ΜiTo είναι ένα από τα πιο κομψά σε σχεδίαση και σπορ σε συμπεριφορά, μοντέλα της μικρής κατηγορίας. Για να τονίσει το σπορ χαρακτήρα του μοντέλου, αλλά και για να προβάλει περισσότερο τη χορηγία της ιταλικής φίρμας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μοτοσικλετών Superbike, η Alfa Romeo λανσάρει τη συλλεκτική έκδοση SBK που θα παραχθεί σε μόλις 200 μονάδες.
Ξεχωρίζει από μακριάΗ Alfa Romeo MiTo SBK έχει συγκεκριμένα οπτικά χαρακτηριστικά, που την κάνουν να ξεχωρίζει. ΚατΆ αρχάς, είναι η διχρωμία, με την οροφή και τους καθρέφτες (σε κόκκινο χρώμα στην περίπτωση του αυτοκινήτου δοκιμής) σε άλλο χρώμα από αυτό του αμαξώματος. Μετά, οι προβολείς ομίχλης έχουν μαύρο πλαίσιο και τα φώτα γκρι τιτανίου, ενώ ξεχωρίζουν οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων, ο πίσω σπορ προφυλακτήρας, οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών σε χρώμα γκρι τιτανίου και φυσικά το αυτοκόλλητο SBK στο πίσω μέρος και το πλάι μαζί με χαρακτηριστικές ταινίες... 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center