To λανσάρισμα του Opel ADAM Cabrio δεν θα αργήσει και το πρωτότυπο Opel ADAM Rocks (φωτογραφία), θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To λανσάρισμα του Opel ADAM Cabrio δεν θα αργήσει και το πρωτότυπο Opel ADAM Rocks (φωτογραφία), θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης.

Πλησιάζει η ώρα του Opel ADAM Cabrio

4.849 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2013)

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που διέρρευσαν στον Τύπο, θετικές είναι οι εξελίξεις για το λανσάρισμα του Opel ADAM Cabrio, το οποίο θα βασίζεται στο πρωτότυπο Opel ADAM Rocks.

Τα νέα είναι ευχάριστα για τους λάτρεις των στιλάτων αυτοκινήτων, καθώς όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει η στιγμή που θα βγει στην παραγωγή και η κάμπριο έκδοση του Opel ADAM. 
Θα βασίζεται στο πρωτότυπο Opel ADAM Rocks που είδαμε πρόσφατα και θα εφοδιάζεται με ηλεκτρική-υφασμάτινη οροφή, παρόμοια με αυτές των Citroen DS3 Cabrio και Fiat 500C.
Τα μηχανικά σύνολα δεν θα διαφέρουν από αυτά της κανονικής έκδοσης, δηλαδή θα δούμε τον 1,2 λτ. κινητήρα βενζίνης απόδοσης 70 ίππων και τον 1,4 λτ. βενζινοκινητήρα με απόδοση 87 και 100 ίππων.
Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Opel, η γερμανική εταιρεία θα συνεχίσει να κατασκευάζει στιλάτα αυτοκίνητα, τα οποία θα είναι προσιτά και οικονομικά και την συγκεκριμένη φιλοσοφία θα την εφαρμόσουν και στην επόμενη γενιά του Ampera.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda