To Passat TSI EcoFuel με CNG αποδίδει 150 ίππους με μέση κατανάλωση μόλις 4,17 ευρώ ανά 100 χλμ. (με τις τρέχουσες τιμές του CNG).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To Passat TSI EcoFuel με CNG αποδίδει 150 ίππους με μέση κατανάλωση μόλις 4,17 ευρώ ανά 100 χλμ. (με τις τρέχουσες τιμές του CNG).

To Passat TSI EcoFuel και στην Ελλάδα

10.736 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2013)

Το VW Passat TSI προσφέρεται στη χώρα μας και με φυσικό αέριο (CNG), μιας κι είναι οικονομικό, ασφαλές, δεν νοθεύεται, ενώ είναι και φιλικότερο προς το περιβάλλον, σε σχέση με τα άλλα καύσιμα.

Το Φυσικό Αέριο (CNG – Compressed Natural Gas) ως εναλλακτικό καύσιμο κίνησης είναι οικονομικότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα συμβατικά καύσιμα, είναι ασφαλές, δεν νοθεύεται, ενώ θεωρείται το πιο φιλικό προς το περιβάλλον, δεδομένων των μειωμένων εκπομπών CO2.Τώρα λοιπόν, η VW μετά το eco up!, διευρύνει την διαθέσιμη γκάμα των αυτοκινήτων με καύσιμο φυσικού αερίου CNG, λανσάροντας στην ελληνική αγορά το Passat TSI Ecofuel.Το εν λόγω μοντέλο αποδίδει 150 ίππους με μέση κατανάλωση μόλις 4,17 ευρώ ανά 100 χλμ. (με τις τρέχουσες τιμές του CNG).Το Passat TSI EcoFuel διαθέτει τον πρώτο κινητήρα φυσικού αερίου που συνδυάζει άμεσο ψεκασμό + διπλή υπερτροφοδότηση (Compressor και Turbo), προσφέροντας καλές επιδόσεις σε συνδυασμό με μεγάλη οικονομία χρήσης. Έτσι λοιπόν, το Passat TSI EcoFuel επιταχύνει στα 100 χλμ/ώρα σε 9,8 δλ., ενώ έχει τελική ταχύτητα τα 214 χλμ/ώρα.Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ήδη κυκλοφορήσει 10 Passat TSI EcoFuel σε οδηγούς ΤΑΧΙ της Αττικής, οι οποίοι διέκριναν μια μείωση στο κόστος κατανάλωσης, που κυμαίνεται μεταξύ 50% - 60%.Επίσης, ας σημειωθεί ότι τα άμεσα πλάνα της ΔΕΠΑ στοχεύουν στην επέκταση του δικτύου τροφοδότησης φυσικού αερίου σε συνεργασία με τα Ελληνικά Πετρέλαια, με το άνοιγμα 6-7 νέων πρατηρίων στις μεγάλες πόλεις κατά μήκος του οδικού άξονα Αθήνας-Θεσσαλονίκης εντός του 2013, και τα υπόλοιπα 6-7 μέσα στο 2014. Τα 2 πρώτα πρατήρια είναι ήδη διαθέσιμα στους καταναλωτές στο Ίλιον και την Ανθούσα Αττικής, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται η εμπορική λειτουργία των πρατηρίων σε Θεσσαλονίκη και Κηφισιά.Τέλος, οι τιμές που ανακοινώθηκαν στην Ελλάδα, για την έκδοση Limousine είναι με απόσυρση 25.540 ευρώ και την έκδοση Variant 26.770 ευρώ, ενώ για το ΤΑΧΙ η λιανική τιμή είναι 23.600 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center