Η Fiat θα λανσάρει μια «δροσερή» έκδοση του 500, την Cattiva, σε περιορισμένο αριθμό, με στιλιστικές κυρίως διαφοροποιήσεις από τη βασική.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Fiat θα λανσάρει μια «δροσερή» έκδοση του 500, την Cattiva, σε περιορισμένο αριθμό, με στιλιστικές κυρίως διαφοροποιήσεις από τη βασική.

Το Fiat 500 Cattiva ντεμπουτάρει στις 16 Αυγούστου

4.991 Επισκέψεις στο άρθρο (14/8/2013)

Η Fiat ανακοίνωσε μια νέα έκδοση για το 500αράκι, την «ατίθαση» Cattiva, με στιλιστικές βελτιώσεις κι ισχυρούς κινητήρες, που θα κάνει πρεμιέρα σε δύο μέρες και θα λανσαριστεί λίγο αργότερα.

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία ξέρει καλά από φινέτσα και γούστο, γι αυτό ετοίμασε μια νέα έκδοση του δημοφιλούς 500, η οποία θα παρουσιαστεί στις 16 Αυγούστου στην καλοκαιρινή γιορτή αυτοκινήτου, του Pebble Beach στις Η.Π.Α. Εκεί ο ιταλικός όμιλος θα φέρει μια σειρά από εντυπωσιακά μοντέλα, στο πλαίσιο του Concorso Italiano, μεταξύ αυτών και το 500 Cattiva.Η συγκεκριμένη έκδοση, που στα ιταλικά σημαίνει «άτακτη κι ευχάριστη», θα είναι περιορισμένης παραγωγής και θα διαθέτει ορισμένες αισθητικού χαρακτήρα παρεμβάσεις. Έτσι λοιπόν το 500 θα αποκτήσει μια μαύρη γυαλιστερή οροφή, φιμέ φωτιστικά σώματα και 16άρες ζάντες αλουμινίου σε μαύρη απόχρωση.Στο εσωτερικό δεν έχουμε σπουδαίες αλλαγές, αλλά θα υπάρχουν δίχρωμα σπορ καθίσματα, φινιρίσματα σε μαύρο ματ και ένα δερμάτινο σπορ τιμόνι.Τώρα, κάτω από το καπό, το 500 Cattiva θα τροφοδοτούν δύο κινητήρες . Ο ατμοσφαιρικός 4κύλινδρος 1.400άρης, που αποδίδει 101 ίππους και 132 Nm ροπής κι επίσης το γνώριμο turbo μοτέρ 1,4 λτ. με τους 135 ίππους και τα 203 Nm ροπής.Εν τέλει, η «δροσερή» αυτή εκδοχή θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία αργότερα μέσα στο χρόνο, με την τιμή να υπολογίζεται στα 13.800 ευρώ περίπου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto