Το πρωτότυπο πολυμορφικό μοντέλο υιοθετεί τη γνώριμη μάσκα της εταιρείας.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πρωτότυπο πολυμορφικό μοντέλο υιοθετεί τη γνώριμη μάσκα της εταιρείας.

Νέο Ford S-Max Concept

6.741 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2013)

H Ford αποκάλυψε το νέο πρωτότυπο S-Max, λίγο πριν παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, δίνοντας μια… πρώτη γεύση του μοντέλου παραγωγής.

Το Ford S-Max Concept αποτελεί μια «πρόγευση» του μελλοντικού MPV, ενώ θα αντικαταστήσει το σημερινό μοντέλο, το οποίο βρίσκεται στην αγορά εδώ και 7 χρόνια. Σύμφωνα με τον διευθυντή σχεδίασης της Ford, Martin Smith, το S-Max αντιπροσωπεύει την κατηγορία ενός σπορτίφ πολυμορφικού, κάτι που μαγνήτισε αρκετούς υποψήφιους αγοραστές.
Εμφανισιακά, το πρωτότυπο πολυμορφικό μοντέλο υιοθετεί τη γνώριμη μάσκα της εταιρείας, κάτι που σημαίνει ότι το μοντέλο παραγωγής δεν θα διαφέρει. Έχει αρκετές δυναμικές γραμμές σε όλο το αμάξωμα, προσφέροντάς του μια επιθετική εμφάνιση. Το εσωτερικό του είναι εντυπωσιακό, αφού το σαλόνι διαθέτει σπορ καθίσματα, οθόνες τοποθετημένες στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων, ενώ εξοπλίζεται με το σύστημα Ford Sync. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα καθίσματα διαθέτουν ειδικούς αισθητήρες, οι οποίοι «παρακολουθούν» την υγεία των επιβατών (σφυγμούς κλπ.) και τα στατιστικά απεικονίζονται στην κεντρική οθόνη του οχήματος.
Όσον αφορά στα μηχανολογικά, το πιθανότερο είναι να εφοδιάζεται με τον νέο 1,5 λτ. EcoBoost των 180 ίππων, ο οποίος είναι η τελευταία προσθήκη στην οικογένεια της οικονομικής σειράς κινητήρων της Ford.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center