Η παραγωγή των Black και White Link θα περιοριστεί στις 2.000 μονάδες.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η παραγωγή των Black και White Link θα περιοριστεί στις 2.000 μονάδες.

Νέες ειδικές εκδόσεις του Opel Adam

5.965 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2013)

Η Opel θα παρουσιάσει στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης δύο νέες ειδικές εκδόσεις του Opel Adam, οι οποίες ονομάζονται Black και White Link, ενώ η παραγωγή τους θα περιοριστεί στις 2.000 μονάδες.

Η Opel, εκτός από το νέο 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο του 1 λίτρου, καθώς και το νέο Adam LPG, θα παρουσιάσει στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο μήνα και δύο ειδικές εκδόσεις του μίνι μοντέλου της γερμανικής φίρμας. Αναλυτικότερα, οι συλλεκτικές εκδόσεις Black και White Link, θα φέρουν μαύρη και λευκή απόχρωση αντίστοιχα, ενώ εξοπλίζονται με το τελευταίας γενιάς infotainment, το IntelliLink, απ όπου πήραν άλλωστε και την ονομασία τους οι δύο νέες εκδόσεις.
Οι εκδόσεις Black και White Link διατίθενται σε μαύρο (ή λευκό) χρωματισμό, εκτός από τους εξωτερικούς καθρέφτες, οι οποίοι για χάρη αντίθεσης είναι βαμμένοι σε γκρι χρώμα. Επίσης, τα πίσω παράθυρα είναι φιμέ και πατάει επάνω σε 18 ιντσών μαύρες (ή λευκές) ζάντες αλουμινίου. Το εσωτερικό ακολουθεί τη φιλοσοφία της εξωτερικής χρωματικής παλέτας, αναλόγως με την έκδοση. Ακόμα, στην κεντρική κονσόλα βρίσκεται η 7 ιντσών οθόνη αφής, που έχει εγκατεστημένο το σύστημα IntelliLink. Τέλος, η παραγωγή των ειδικών εκδόσεων θα περιοριστεί στις 2.000 μονάδες, με τις παραγγελίες να ξεκινούν αργότερα μέσα στο φθινόπωρο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
4green