O Robert Gulpen, ανέλαβε να κατασκευάσει την πιο ακριβή Lambo μινιατούρα, αξιοποιώντας μια Aventador, την οποία θα επενδύσει με 1.100 λιβρών ατόφιο χρυσάφι.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

O Robert Gulpen, ανέλαβε να κατασκευάσει την πιο ακριβή Lambo μινιατούρα, αξιοποιώντας μια Aventador, την οποία θα επενδύσει με 1.100 λιβρών ατόφιο χρυσάφι.

Μια... χρυσή Lamborghini 5,5 εκατ. ευρώ

8.429 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2013)

Το Dubai πρωτοτυπεί πάλι, δημοπρατώντας μια ολόχρυση Lamborghini Aventador μινιατούρα, αξίας πάνω από 5,5 εκατ. ευρώ, διακοσμημένη με πραγματικό χρυσό και πολύτιμους λίθους.

Ένας εκκεντρικός σχεδιαστής μοντελισμού, ο Robert Gulpen, ανέλαβε να κατασκευάσει την πιο ακριβή Lambo, αξιοποιώντας μια Aventador μινιατούρα, την οποία θα επενδύσει με 1.100 λιβρών ατόφιο χρυσάφι. Η 5.625.000 ευρώ Aventador θα δημοπρατηθεί στο Dubai και το ποσό των 500.000 ευρώ περίπου θα χρησιμοποιηθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.Βέβαια, το τελικό μοντέλο δεν έχει ακόμα κατασκευαστεί, καθώς το εικονιζόμενο είναι ένα πρωτότυπο σε κλίμακα 1:8, με πιο «φθηνά» υλικά για λόγους ασφαλείας. Όταν ολοκληρωθεί η πώληση στον νέο ιδιοκτήτη, τότε θα κατασκευαστεί και το προγραμματισμένο «χρυσό supercar», με επιπλέον φινιρίσματα από διαμάντια και πολύτιμους λίθους, ή ό,τι αγαπά η… τσέπη του αγοραστή.Ως προς το τεχνικό μέρος, ο Gulpen προτίθεται να φτιάξει ένα καλούπι από αλουμίνιο, το οποίο θα χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει το αμάξωμα από ανθρακόνημα, ενώ ποικίλα πολύτιμα μέταλλα και ενισχυμένο γυαλί θα συμπληρώσουν την πραγματική, πανάκριβη... μικρή Aventador.Η συνεργασία της ιταλικής φίρμας με τον συγκεκριμένο σχεδιαστή έχει κι έναν άλλο στόχο, να μπουν στο βιβλίο Γκίνες και μάλιστα 3 φορές, για τη δημιουργία της ακριβότερης μινιατούρας, του πιο ασφαλούς κι εντυπωσιακού οχήματος σε σμίκρυνση και για την πιο ακριβή κατασκευή με το λογότυπο της Lambo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL