Στην αποκλειστική κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα αποκαλύπτεται η νέα Porsche Macan, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο στο Σαλόνι του Λος Αντζελες.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην αποκλειστική κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα αποκαλύπτεται η νέα Porsche Macan, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο στο Σαλόνι του Λος Αντζελες.

Τον Νοέμβριο το ντεμπούτο της Porsche Macan

8.085 Επισκέψεις στο άρθρο (30/9/2013)

Μια νέα αποκλειστική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα της Porsche Macan έφτασε σε μας, που αποκαλύπτει το μοντέλο, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στο Λος Αντζελες στις εκδόσεις S και Turbo.

Σε μια νέα κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία παρουσιάζεται το νέο crossover της Porsche, η οποία επίσημα θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο στο Σαλόνι του Λος Αντζελες και θα λανσαριστεί από τον Δεκέμβριο.Αναλυτικότερα, η φωτογραφία αποκαλύπτει τις ομοιότητες της Macan με την Cayenne -ειδικά στο εμπρόσθιο τμήμα της- αφού φέρει παρόμοια στρογγυλά φωτιστικά σώματα (με την Cayenne), που τοποθετούνται στις άκρες του καπό κι έναν έντονα δυναμικό προφυλακτήρα με τις τρεις μεγάλες εισαγωγές, που τονίζει το σπορτίφ χαρακτήρα της νέας Porsche.Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η «μικρή Cayenne» θα βασίζεται στην πλατφόρμα του Audi Q5, αλλά λόγω της εκτεταμένης χρήσης του αλουμινίου θα ζυγίζει περίπου 130 κιλά λιγότερο από αυτό. Επιπροσθέτως, το νέο SUV θα διαθέτει μια καινούργια ανάρτηση, ενώ από την άλλη στο εσωτερικό θα υιοθετεί στοιχεία της 911 και της Panamera.Τώρα, όσον αφορά τους κινητήρες, το νέο crossover θα εφοδιάζεται με έναν 3λιτρο κινητήρα V6 στην έκδοση S ή ακόμα και με τον 3,6 λτ. V6, που τροφοδοτεί τις Cayenne και Panamera, ενώ στη γκάμα των diesel θα είναι διαθέσιμα δύο μοτέρ, ένα 2λιτρο TDI 200 ίππων κι ένα 3λιτρο V6, με απόδοση 250 ή 310 ίππους. Επιπλέον, στην έκδοση Turbo θα τροφοδοτείται από έναν 3λιτρο V6 διπλά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, απόδοσης 375 ίππων και 540 Nm ροπής. Όλα τα μηχανικά σύνολα θα μεταφέρουν την κίνηση και στους δύο άξονες, μέσω ενός 7τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ή προαιρετικά ενός 7τάχυτου αυτόματου PDK, με διπλό συμπλέκτη.Επιπροσθέτως, θα βγει και μια υβριδική εκδοχή, η οποία θα συνδυάζει ένα 2λιτρο μοτέρ TSI 211 ίππων κι έναν ηλεκτροκινητήρα 55 ίππων, που συνολικά θα αποδίδουν 250 ίππους και 480 Nm ροπής.Τέλος η τιμή της Macan αναμένεται να ξεκινά –τουλάχιστον για τη Γερμανία- από τα 38.700 ευρώ περίπου για την έκδοση S και από τα 55.700 ευρώ περίπου για την Turbo.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center