Tο νέο Peugeot 308 GTI βρίσκεται ήδη σε κατάσταση δοκιμών, ενώ υπεύθυνοι της γαλλικής φίρμας αναφέρουν ότι το δυνατό hatchback θα... μετράει 250 άλογα κάτω από το καπό. (Στη φωτογραφία το Peugeot 308)
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο νέο Peugeot 308 GTI βρίσκεται ήδη σε κατάσταση δοκιμών, ενώ υπεύθυνοι της γαλλικής φίρμας αναφέρουν ότι το δυνατό hatchback θα... μετράει 250 άλογα κάτω από το καπό. (Στη φωτογραφία το Peugeot 308).

Peugeot 308 GTI με 250 ίππους

8.107 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2013)

Χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμα κάτι, οι ιθύνοντες της Peugeot αποκαλύπτουν αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με το νέο Peugeot 308 GTI, καθώς και την ισχύ του που θα φτάνει «περίπου» τους 250 ίππους.

Σύμφωνα με αρκετούς κατασκόπους, το νέο Peugeot 308 GTI βρίσκεται ήδη σε κατάσταση δοκιμών, ενώ υπεύθυνοι της γαλλικής φίρμας «διέρρευσαν» αρκετά νέα στοιχεία για το ισχυρό hatchback μοντέλο. Πιο συγκεκριμένα, ο Christophe Valet δήλωσε ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα ακόμα, ωστόσο «το 308 GTI θα έχει… 250 ίππους… πάνω-κάτω».
Επίσης, ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι το γαλλικό μοντέλο θα έχει χαμηλότερο αμάξωμα, χάρη στις νέες αναρτήσεις που θα εξοπλίζεται. Μετά τη δήλωση του Valet, σχετικά με την υψηλή ιπποδύναμη, αναμένουμε και δυνατό σύστημα πέδησης, αναβαθμισμένο σύστημα διεύθυνσης, καθώς και μεγάλους τροχούς (19 ιντσών).
Από την άλλη, επειδή το 308 GTI συνδυάζει υψηλή απόδοση και άνεση, η γαλλική φίρμα έχει ήδη πάρει το «πράσινο φως» για την κατασκευή του ισχυρού μοντέλου με αγωνιστικό DNA, το 308 R. Το συγκεκριμένο μοντέλο εφοδιάζεται με τον 1,6 λτ THP κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 270 ίππους και 330 Nm ροπής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRANSPORTER
test center