Το «3dCarbon Fiesta» διαθέτει μπροστινό σπόιλερ, ανασχεδιασμένα πλαϊνά μαρσπιέ, αεροτομή και νέο πίσω προφυλακτήρα με εντυπωσιακό διαχύτη.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το «3dCarbon Fiesta» διαθέτει μπροστινό σπόιλερ, ανασχεδιασμένα πλαϊνά μαρσπιέ, αεροτομή και νέο πίσω προφυλακτήρα με εντυπωσιακό διαχύτη.

52 «φτιαγμένα» Ford και… 5 Fiesta στο Λας Βέγκας

17.503 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2013)

Η Ford θα συμμετάσχει στη έκθεση SEMA της Αμερικής με 57 αναβαθμισμένα μοντέλα, μεταξύ των οποίων και 5… πειραγμένα Fiesta από βελτιωτικούς οίκους.

Κάθε χρόνο, αρχές Νοεμβρίου διοργανώνεται στην Αμερική, στο λαμπερό Λας Βέγκας μια έκθεση για… ιδιαίτερα μοντέλα, που εξειδικευμένες εταιρείες έχουν «επιμεληθεί», προκειμένου να υπάρξει ένα μοναδικό αποτέλεσμα σε εμφάνιση και επιδόσεις.
Έτσι, οι αυτοκινητοβιομηχανίες σε συνεργασία με βελτιωτικούς οίκους παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους στην έκθεση SEMA, όπως ονομάζεται, για να εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες. Η Ford λοιπόν ανακοίνωσε ότι θα φέρει 57 τέτοιες αναβαθμισμένες version των μοντέλων της. Χαρακτηριστικά, θα παρουσιαστούν εκδόσεις του Focus, του Fusion, της Mustang και του F-150. Επίσης, θα ντεμπουτάρουν 5 «special» Fiesta, που πέντε αντίστοιχες εταιρείες «ανέλαβαν».Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστεί το «3dCarbon Fiesta», που διαθέτει ένα αεροδυναμικό body kit, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μπροστινό σπόιλερ, ανασχεδιασμένα πλαϊνά μαρσπιέ, αεροτομή και νέο πίσω προφυλακτήρα με εντυπωσιακό διαχύτη. Επιπλέον, θα «φορά» 19άρες ζάντες και στο εσωτερικό θα ξεχωρίζει μια δίχρωμη δερμάτινη επένδυση καθισμάτων.Το «Ice Nine Group s Fiesta ST» από την άλλη δημιουργήθηκε για αγώνες, γι αυτό διαθέτει καπό από ανθρακόνημα, «διογκωμένα» φτερά και μια μεγάλη πτέρυγα στο πίσω μέρος, ενώ «κάθεται» σε 17άρες ζάντες.Επίσης, το «MRT Fiesta ST» έχει δανειστεί στοιχεία από το supercar Forza Motorsport 5 και έτσι φέρει εξελιγμένη σπορτίφ ανάρτηση και αναβαθμισμένα φρένα, ενώ και το σπορ σύστημα εξάτμισης είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Τέλος, το εξωτερικό του είναι δίχρωμο σε βαθύ πράσινο και μαύρο.Παράλληλα, το «Bojix Design s Fiesta ST» διαθέτει μια «επιθετική» εμφάνιση, χάρη σε ένα πακέτο εξοπλισμού που περιλαμβάνει ειδικά επεξεργασμένα εξωτερικά χρώματα (με διάφορες τεχνοτροπίες), προηγμένη ανάρτηση, νέο σύστημα εξάτμισης και σύστημα άμεσου ψεκασμού νερού-μεθανόλης.Τέλος, το «COBB Tuning/Tanner Foust Racing Fiesta ST» έχει κι αυτό καπό από ανθρακόνημα, και «special καμουφλάζ», θυμίζοντας τα χρώματα του αμερικανικού στρατού, ενώ μια μεγάλη εισαγωγή αέρα είναι τοποθετημένη μπροστά και ένα σπορ σύστημα εξάτμισης πίσω. Επιπλέον, στο εσωτερικό του έχουν γίνει πολλές αναβαθμίσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
NISSAN