Το επόμενο έτος θα παρουσιαστεί όπως όλα δείχνουν η νέα γενιά της C-Class, με τη γερμανική φίρμα να δίνει έμφαση στο design και στην οικονομία καυσίμου.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το επόμενο έτος θα παρουσιαστεί όπως όλα δείχνουν η νέα γενιά της C-Class, με τη γερμανική φίρμα να δίνει έμφαση στο design και στην οικονομία καυσίμου.

Το εσωτερικό της νέας Mercedes C-Class

8.534 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2013)

Η Mercedes δημοσίευσε ένα μικρό φωτογραφικό υλικό, που αποκαλύπτει την καμπίνα της 4ης γενιάς C-Class (W205), ενώ η επίσημη παρουσίασή της αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στο Ντιτρόιτ.

Η Mercedes δημοσίευσε πριν λίγες μέρες ένα teaser βίντεο, όπου αποκαλύπτει ελάχιστα χαρακτηριστικά για ένα νέο sedan μοντέλο. Σήμερα, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία όμως έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα μικρό φωτογραφικό πακέτο, που δείχνει το εσωτερικό της νέα C-Class, η οποία θα ντεμπουτάρει τον Ιανουάριο στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ. Η καμπίνα της 4ης γενιάς του premium sedan θα διακρίνεται από τα αναβαθμισμένα υλικά κατασκευής, τα οποία ακολουθούν τη φιλοσοφία των μεγαλύτερων κατηγοριών. Θα διαθέτει σύστημα head-up display (πληροφορίες που απεικονίζονται στο εμπρός παρμπρίζ ηλεκτρονικά), μία οθόνη (όχι αφής) 7 ή προαιρετικά 8,4 ιντσών και ένα touch pad τοποθετημένο στην κεντρική κονσόλα.
Εντυπωσιάζει ο νέος «έξυπνος» κλιματισμός, ο οποίος χρησιμοποιεί το GPS για να εντοπίσει πότε το αυτοκίνητο περάσει από σήραγγα και να κλείσει αυτόματα τους αεραγωγούς, ώστε να απαγορέψει την εισροή βλαβερών αερίων στο εσωτερικό της καμπίνας. Ακόμα, στην περίπτωση που τοποθετηθεί παιδικό κάθισμα εμπρός, ένας αισθητήρας απενεργοποιεί αυτόματα τους αερόσακους του συνοδηγού.
Ακόμα, η νέα Mercedes C-Class έχει μικρότερο βάρος σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, αφού τα σχεδόν 100 κιλά λιγότερο έχουν ως αποτέλεσμα 20% οικονομία καυσίμου σε συγκεκριμένα μηχανικά σύνολα. Προαιρετικά, θα εξοπλίζεται και με την Airmatic ανάρτηση, η οποία επιτρέπει στον οδηγό να διαλέξει ανάμεσα από 4 διαφορετικές ρυθμίσεις (Comfort, ECO, Sport και Sport Plus), ενώ μπορεί και να προσαρμοστεί αυτόματα με το οδόστρωμα στο οποίο κινείται το όχημα. 
Τέλος, περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από τη γερμανική φίρμα λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο της νέας C-Class στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center