Η νέα γενιά του Nissan Qashqai θα διαθέτει και ηλεκτρική έκδοση, πολύ αργότερα από την παρουσίαση του συμβατικού μοντέλου.(Η φωτογραφία είναι ηλεκτρονικά επεξεργασμένη από τους κατασκόπους του Auto Τρ

Η νέα γενιά του Nissan Qashqai θα διαθέτει και ηλεκτρική έκδοση, πολύ αργότερα από την παρουσίαση του συμβατικού μοντέλου.(Η φωτογραφία είναι ηλεκτρονικά επεξεργασμένη από τους κατασκόπους του Auto Τρίτη).

Το νέο Nissan Qashqai και σε ηλεκτρική έκδοση

6.227 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2013)

Σύμφωνα με υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της Nissan, η δεύτερη γενιά του Qashqai θα διαθέτει και ηλεκτρική έκδοση, με την εμφάνισή του να γίνεται πολύ αργότερα από τη συμβατική εκδοχή.

Ο διευθυντής πωλήσεων και marketing για τη Nissan Ευρώπης, Guillaume Cartier ανέφερε πως η επόμενη γενιά του Qashqai θα λανσαριστεί και σε ηλεκτρική έκδοση. Αυτό θα γίνει πολύ αργότερα σε σχέση με την συμβατική εκδοχή, μιας και το νέο μοντέλο θα ντεμπουτάρει τον επόμενο μήνα και θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στις αρχές του 2014. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηλεκτρικό σύνολο που θα εφοδιάζεται το νέο Qashqai EV θα είναι δανεισμένο από το Leaf και το NV 200 EV.
H Nissan έχει σκοπό να αυξήσει τα ηλεκτρικά της οχήματα με τελευταίας τεχνολογίας συστήματα, κάτι που σημαίνει ότι θα εφοδιάζονται μόνο στα νέα μοντέλα που κατασκευάζονται από σήμερα και έπειτα. Αυτό είναι λογικό μιας και δεν μπορούν να τοποθετηθούν τελευταίας τεχνολογίας συστήματα σε παλαιότερα μοντέλα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN