Εξωτερικά το «καλούπι» παραμένει σχεδόν ίδιο με τις διαφορές να επικεντρώνονται κυρίως στο εμπρός τμήμα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Εξωτερικά το «καλούπι» παραμένει σχεδόν ίδιο με τις διαφορές να επικεντρώνονται κυρίως στο εμπρός τμήμα.

Νέο Audi TT το 2014

7.121 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2013)

Η 3η γενιά του Audi TT είναι καθοδόν, με τη γερμανική εταιρεία να το έχει δρομολογήσει για το τέλος του 2014, ενώ θα τονίσει ακόμα περισσότερο το δυναμισμό του κουπέ μοντέλου.

Η πρώτη γενιά του Audi TT είχε παρουσιαστεί το 1998, ενώ το 2006 παρουσιάστηκε η δεύτερη γενιά του σπορ μοντέλου της γερμανικής φίρμας. Έτσι λοιπόν, μετά από 8 χρόνια παρουσίας της 2ης γενιάς ΤΤ, ήρθε η ώρα για την εταιρεία από το Ίνγκολσταντ να αποκαλύψει στα τέλη του 2014 την 3η γενιά. Θα είναι εντελώς καινούργιο. Νέα πλατφόρμα (MQB), χαμηλότερο βάρος (κάτω από τα 1.200 κιλά), αλλά και πιο δυναμική εμφάνιση αποκτά το κουπέ της Audi, με τους κατασκόπους μας, να μας δείχνουν από σήμερα την πρώτη ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα του αυτοκινήτου. Ωστόσο, εξωτερικά το «καλούπι» παραμένει σχεδόν ίδιο με τις διαφορές να επικεντρώνονται κυρίως στο εμπρός τμήμα, όπου τα φωτιστικά σώματα έχουν λεπτύνει με αποτέλεσμα –το νέο ΤΤ- να δείχνει ακόμα πιο επιθετικό από πριν.
Όσον αφορά στο μηχανολογικό κομμάτι, το νέο Audi TT θα διατίθεται σε μπροσθιοκίνητη και τετρακίνητη (Quattro) έκδοση, ενώ θα τροφοδοτείται από τον 2λιτρο turbo, με άμεσο ψεκασμό, κινητήρα των 220 ίππων, αλλά και μια έκδοση με διπλό turbo και 300 «άλογα» για την έκδοση TTS. Το κορυφαίο Audi TT RS θα έλθει και πάλι με 5κύλινδρο μοτέρ 2,5 λίτρων και αναβαθμισμένη ισχύ 380 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
Audi