Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση, εστιάζουν σε λεπτομέρειες επηρεασμένες από τη σπορ έκδοση QV (Quadrifoglio Verde), όπως οι σκουρόχρωμοι προβολείς, η γρίλια με επιχρωμιωμένο πλαίσιο, ο γκρι-σατέν χ
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση, εστιάζουν σε λεπτομέρειες επηρεασμένες από τη σπορ έκδοση QV (Quadrifoglio Verde), όπως οι σκουρόχρωμοι προβολείς, η γρίλια με επιχρωμιωμένο πλαίσιο, ο γκρι-σατέν χρωματισμός σε στεφάνια φώτων.

Δοκιμή: Ανανεωμένη Alfa Romeo MiTo 1,3 JTDM-2 85 PS

30.291 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2013)

Με ενισχυμένο τον σπορ χαρακτήρα της, οι «ενέσεις» υψηλής τεχνολογίας και η αναβαθμισμένη απτή ποιότητα βρίσκουν την ανανεωμένη Alfa Romeo MiTo να ξεχωρίζει ξανά.

Στυλ, χαρακτήρας, τονισμένα οδικά χαρακτηριστικά και 
hi-tech αύρα, ελέω και του συστήματος Alfa D.N.A, αποτέλεσαν τις βάσεις για να στηριχθεί η διαφορετικότητα της Alfa Romeo MiTo στη μικρή κατηγορία. Η μικρή Alfa βέβαια μετράει ήδη 5 χρόνια στην αγορά και οι άνθρωποί της μιλανέζικης φίρμας προέβησαν στις κατάλληλες κινήσεις για να φρεσκάρουν την μικρή τους καλλονή.
Με στυλ Quadrifoglio Verde 
Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση, εστιάζουν σε λεπτομέρειες επηρεασμένες από τη σπορ έκδοση QV (Quadrifoglio Verde), όπως οι σκουρόχρωμοι προβολείς, η γρίλια με επιχρωμιωμένο πλαίσιο, ο γκρι-σατέν χρωματισμός σε στεφάνια φώτων και εξωτερικούς καθρέφτες και φυσικά οι νέες δυναμικές σε σχεδίαση ζάντες αλουμινίου. Το συνολικό αποτέλεσμα εξακολουθεί να κρατάει την αποκλειστικά τρίθυρη MiTo στην κορυφή της λίστας των πιο sexy μικρών μοντέλων. Οι εκδόσεις εξοπλισμού εξακολουθούν να είναι οι Progression, Distinictive, SBK και QV. Στην γκάμα εξωτερικών χρωμάτων προστίθεται το γκρι Antracite.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto