Στην αποκλειστική, κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα διακρίνουμε τη νέα γενιά του Opel Astra με καινούργια σχεδιαστικά στοιχεία που δημιουργούν ένα πιο «αιχμηρό» σύνολο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην αποκλειστική, κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα διακρίνουμε τη νέα γενιά του Opel Astra με καινούργια σχεδιαστικά στοιχεία που δημιουργούν ένα πιο «αιχμηρό» σύνολο.

Το νέο Opel Astra με 1.000άρη 115 ίππων

15.846 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2013)

Η Opel ετοιμάζει τη νέα γενιά του Astra, η οποία θα λανσαριστεί το 2015, με σχεδιαστικές επιρροές από το Monza concept, πλούσια γκάμα κινητήρων, από 1.000 κ.εκ. και πολλά gadgets, σύμφωνα με πληροφορίες μας.

Η αποκλειστική, κατασκοπευτική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία που εξασφαλίσαμε αποκαλύπτει την πιθανή τελική εικόνα του νέου Astra, το οποίο, όπως διαπιστώνουμε, έχει σαφείς σχεδιαστικές ομοιότητες στο μπροστινό μέρος με το πρωτότυπο Monza, που παρουσιάστηκε στη Φρανκφούρτη.Πιο συγκεκριμένα, η εικόνα δείχνει μια δυναμική ευμεγέθη μάσκα με πολλούς αεραγωγούς κι έναν νέο μπροστινό προφυλακτήρα, που διαθέτει αρκετές γωνιές. Έτσι, ο νέος σχεδιασμός δημιουργεί ένα πιο «αιχμηρό» και επιθετικό σύνολο. Παράλληλα, οι επιμηκυμένοι προβολείς (δανεισμένοι από το Monza), τονίζουν την αεροδυναμική εμφάνιση και το σύγχρονο design του νέου μοντέλου.Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα γενιά του Astra, πέραν των άλλων σύγχρονων gadgets, θα διαθέτει και προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας με smartphones (μέσω Bluetooth).Τώρα κάτω από το καπό, το νέο Astra θα εφοδιάζεται από τον νέο 3κύλινδρο, 1.000άρη SIDI Turbo κινητήρα των 115 ίππων και 166 Nm ροπής, που έφερε το Monza concept, ενώ θα είναι διαθέσιμοι και οι νέοι 1,6 λτ. κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.Τέλος, ας σημειωθεί ότι το νέο μοντέλο θα κατασκευαστεί στις εγκαταστάσεις της Ellesmere Port στο Cheshire της Βρετανίας και θα λανσαριστεί το 2015.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto