Η Mercedes GLA 45 AMG σχεδιάστηκε για να προσφέρει μία πρώτη γεύση του επερχόμενου μοντέλου παραγωγής.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Mercedes GLA 45 AMG σχεδιάστηκε για να προσφέρει μία πρώτη γεύση του επερχόμενου μοντέλου παραγωγής.

Αποκάλυψη για τη Mercedes GLA45 AMG

8.154 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2013)

Η Mercedes αποκάλυψε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες σε πρωτότυπη μορφή τη νέα GLA 45 AMG, η οποία εφοδιάζεται με τον νέο 2λιτρο κινητήρα των 360 ίππων.

Η Mercedes GLA 45 AMG σχεδιάστηκε για να προσφέρει μία πρώτη γεύση του επερχόμενου μοντέλου παραγωγής, το οποίο δε θα έχει σχεδόν καμία αλλαγή σε σχέση με το πρωτότυπο γερμανικό μοντέλο. Εξωτερικά, φέρει ένα πιο επιθετικό κουστούμι με επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και μία μεγαλύτερη αεροτομή οροφής στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου. Ακόμα, διαθέτει ένα νέο διαχύτη, ο οποίος φιλοξενεί τις 4 απολήξεις του συστήματος εξαγωγής, ενώ πατάει πάνω σε 21 ιντσών ζάντες ελαφρού κράματος.
Όπως ακριβώς και η CLA 45 AMG, έτσι και η GLA 45 AMG εφοδιάζεται με τον ισχυρό 2λιτρο υπετροφοδοτούμενο κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 360 ίππους και 450 Nm ροπής. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων AMG SPEEDSHIFT DCT, καθώς και με το σύστημα τετρακίνησης AMG 4MATIC. Για να επιταχύνει και να φτάσει τα 100 χλμ./ώρα από στάση, η GLA 45 AMG –σύμφωνα με τη γερμανική φίρμα- χρειάζεται λιγότερο από 5 δλ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center