Το εικονιζόμενο MINI Countryman πιθανώς να είναι η απαρχή και για άλλα μοντέλα της εταιρείας σε παρόμοιες διαστάσεις, αλλά βασισμένα στη νέα πλατφόρμα UKL.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εικονιζόμενο MINI Countryman πιθανώς να είναι η απαρχή και για άλλα μοντέλα της εταιρείας σε παρόμοιες διαστάσεις, αλλά βασισμένα στη νέα πλατφόρμα UKL.

Με νέα μεγαλύτερα μοντέλα από το Countryman η MINI;

4.722 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2013)

Η MINI, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, σκέφτεται σοβαρά να σχεδιάσει μεγαλύτερα μοντέλα από το Countryman, βασισμένα στη νέα πλατφόρμα UKL και ενσωματώνοντας τα «χαρακτηριστικά» της φίρμας.

Σε συνέντευξη τύπου ο επικεφαλής της MINI, Ian Robertson, ανέφερε ότι το Countryman ήταν ένας «νέος τόπος» για την εταιρεία και δεν περίμεναν την πολύ καλή του πορεία, αφού μέσα σε ένα χρόνο έχει φτάσει τις 100.000 μονάδες.Επιπλέον, πρόσθεσε ότι η νέα προσθιοκίνητη πλατφόρμα UKL δίνει τη δυνατότητα για περαιτέρω ανάπτυξη της γκάμας των μοντέλων της MINI, ειδικά αν πρόκειται για οχήματα στις διαστάσεις του Countryman ή και μεγαλύτερα. Επίσης, τόνισε ότι «μπορεί τα 5μ. να μην είναι κάτι που… ταιριάζει σε όχημα του brand name MINI», αλλά ένα μοντέλο άνετο και ταυτόχρονα ευέλικτο στην πόλη, με στοιχεία πιθανώς crossover «σίγουρα μπορεί να ενταχθεί στην οικογένεια…»Αντίθετα, ο Robertson υποστήριξε ότι φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας για μικρότερα μοντέλα από το νέο MINI Cooper, δεν ισχύουν, καθώς δεν θα μπορούσαν να «πατήσουν» στη νέα πλατφόρμα και θα ήταν εξαιρετικά δαπανηρό να κατασκευαστούν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN