Η ισπανική φίρμα δημοσιοποίησε τις πρώτες φωτογραφίες του εκρηκτικού μικρομεσαίου μοντέλου της, τόσο σε 5θυρο όσο και σε 3θυρο (SC) αμάξωμα.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ισπανική φίρμα δημοσιοποίησε τις πρώτες φωτογραφίες του εκρηκτικού μικρομεσαίου μοντέλου της, τόσο σε 5θυρο όσο και σε 3θυρο (SC) αμάξωμα.

Nέo SEAT Leon CUPRA με 280 ίππους

9.447 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2014)

H SEAT δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του «hot» μικρομεσαίου μοντέλου της -πριν το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι της Γενεύης- το οποίο ακούει στο όνομα Leon CUPRA.

Η ισπανική φίρμα δημοσιοποίησε τις πρώτες φωτογραφίες του εκρηκτικού μικρομεσαίου μοντέλου της, τόσο σε 5θυρο όσο και σε 3θυρο (SC) αμάξωμα. Το νέο SEAT Leon CUPRA θα κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο και θα εντυπωσιάσει με την πιο δυναμική του εμφάνιση σε σχέση με τις «απλές» εκδόσεις. Οι αλλαγές επικεντρώνονται κυρίως στους προφυλακτήρες (εμπρός και πίσω), καθώς και στα πλαϊνά μαρσπιέ, ενώ στο πίσω τμήμα την παράσταση κλέβει το σύστημα εξαγωγής με την διπλή απόληξη.
Κάτω από το καπό του νέου Leon CUPRA θα βρίσκεται ένας 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας, ο οποίος θα αποδίδει περίπου 280 ίππους για την έκδοση «CUPRA 280», ενώ θα υπάρχει και η απλή «CUPRA» έκδοση με 260 ίππους. Οι δύο εκδόσεις θα προσφέρουν 350 Nm ροπής και θα βρει τη θέση του ανάμεσα από τα μοντέλα του ομίλου της VW, Golf GTI (220 ή 230 ίππους) και Golf R/ Audi S3 των 300 ίππων. 
Ο 2λιτρος τούρμπο κινητήρας του Leon CUPRA θα συνδυάζεται με ένα 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων ή με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG με μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Τη διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα θα μπορεί να την ολοκληρώσει –σύμφωνα με την ισπανική εταιρεία- σε 5,7 δλ. (με το DSG), ενώ με το χειροκίνητο κιβώτιο χρειάζεται 0,1 δλ. περισσότερα. Η κατανάλωση του νέου Leon CUPRA περιορίζεται στα 6,4 λτ./100 χλμ., αλλά με το χειροκίνητο κιβώτιο αυξάνεται κατά 0,3 λτ./100 χλμ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Leon CUPRA είναι 55 κιλά ελαφρύτερο από την απερχόμενη γενιά, και όπως είναι φυσικό, το προσθιοκίνητο Leon CUPRA θα εξοπλίζεται με αναβαθμισμένες αναρτήσεις, φρένα και εξαρτήματα του συστήματος διεύθυνσης, ούτως ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση και κράτημα στον οδηγό. Τέλος, περισσότερες πληροφορίες για το ισχυρό μοντέλο θα ανακοινωθούν λίγες μέρες πριν το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι της Γενεύης το Μάρτιο του 2014.

Το νέο SEAT Leon CUPRA θα κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο.

Το νέο SEAT Leon CUPRA θα κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto