Στην κατασκοπευτική, αποκλειστική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα διακρίνουμε το ανανεωμένο Scirocco, το οποίο θα φέρει μικρές αισθητικές αλλαγές, σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην κατασκοπευτική, αποκλειστική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα διακρίνουμε το ανανεωμένο Scirocco, το οποίο θα φέρει μικρές αισθητικές αλλαγές, σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο.

Το 2014 το ανανεωμένο VW Scirocco

10.710 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2014)

Η VW θα λανσάρει μέσα στο έτος το ανανεωμένο Scirocco, με μικρές αισθητικές αλλαγές, ενώ το 2017 αναμένεται η νέα γενιά του μοντέλου, που θα βασιστεί σε καινούργια πλατφόρμα.

Από την κατασκοπευτική, αποκλειστική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που εξασφαλίσαμε διακρίνουμε το ανανεωμένο Scirocco, που προβλέπεται να κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση της Γενεύης και να λανσαριστεί μέσα στους επόμενους μήνες. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο 3ης γενιάς -μετά την αισθητική ανανέωσή του, όπως βλέπουμε- θα φέρει μια πιο στενόμακρη μάσκα μπροστά, σε σχέση με το υπάρχον αμάξωμα, ενώ οι ανασχεδιασμένοι προβολείς θα διαθέτουν πλέον φώτα ημέρας LED. Επίσης, ο μπροστινός προφυλακτήρας του ανανεωμένου μοντέλου κατεβαίνει πιο χαμηλά και «ενσωματώνει» τις γρίλιες εισαγωγής αέρα.Στο εσωτερικό δεν προβλέπονται μεγάλες αλλαγές, αλλά σύμφωνα με τις φήμες, το μοντέλο θα εξοπλιστεί με νέα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης.Επιπλέον, στα μηχανικά μέρη το ανανεωμένο Scirocco θα τροφοδοτείται -κατά πληροφορίες- με τους γνώριμους κινητήρες 1,4 λτ. TSI (122 και 160 ίππων) και στην έκδοση R με τον 2λιτρο των 265 ίππων, οι οποίοι όμως πιθανότατα θα συνδυάζονται και με συστήματα που βοηθούν στη χαμηλότερη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων.Τέλος, όσον αφορά την επόμενη 4η γενιά του μοντέλου, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι θα μπει στην παραγωγή το 2017 και θα είναι εντελώς καινούργιο, καθώς θα πατά στη νέα πλατφόρμα του ομίλου MQB, όπως και το Golf, από το οποίο θα «δανειστεί» αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto