Η νέα Skoda Fabia σε πρωτότυπη μορφή θα κάνει ντεμπούτο στο 84ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο, ενώ αναμένεται να μπει στην παραγωγή το φθινόπωρο (εικόνα η υπάρχουσα Skoda Fabia Reaction).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Skoda Fabia σε πρωτότυπη μορφή θα κάνει ντεμπούτο στο 84ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο, ενώ αναμένεται να μπει στην παραγωγή το φθινόπωρο (εικόνα η υπάρχουσα Skoda Fabia Reaction).

Η νέα Skoda Fabia concept στη Γενεύη

4.825 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2014)

Ντεμπούτο της νέας, πρωτότυπης Fabia θα γίνει στη Γενεύη -σύμφωνα με τη Skoda- η οποία θα πατά στην προσαρμοσμένη πλατφόρμα του ομίλου MQB-Α και θα λανσαριστεί προς το τέλος του 2014.

Η Skoda ανακοίνωσε ότι θα δούμε τον Μάρτιο στη Γενεύη τη νέα Fabia concept, που θα μας προϊδεάζει για το οριστικό μοντέλο παραγωγής, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί στο τέλος του χρόνου.Αναλυτικότερα, η νέα Fabia θα βασίζεται σε μια «συρρικνωμένη» εκδοχή της πλατφόρμας MQB του ομίλου VW, την MQB-A, στην οποία θα πατήσουν και οι επόμενες γενιές των VW Polo και SΕΑΤ Ibiza. Το εν λόγω μοντέλο λοιπόν -χάρη και στη νέα πλατφόρμα- αναμένεται να είναι μακρύτερο και πιο φαρδύ από το υπάρχον (δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι διαστάσεις του), ενώ σχεδιαστικά φαίνεται όπως επισημαίνουν οι πηγές μας- ότι θα «εκφράσει» τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας που είδαμε και στο ανανεωμένο Yeti, με μια μεγαλύτερη μάσκα και περισσότερες γρίλιες εισαγωγής αέρα μπροστά και το ευμέγεθες σήμα της Skoda.Σε αυτό το πλαίσιο, ο επικεφαλής της εταιρείας, Winfried Vahland, δήλωσε πως στόχος είναι το «νέο μικρό μοντέλο να απευθυνθεί και σε νεαρότερες ηλικίες».Σε μηχανικό επίπεδο, ο όμιλος θα… φροντίσει να εφοδιάσει τη νέα Fabia, καθώς προβλέπεται να δούμε τους 1,2 λτ. και 1,4 λτ. TSI και τον 1,6 λτ. TDI, χωρίς να αποκλείεται και ο 1.000άρης, 3κύλινδρος των Citigo-Mii και up! να ενταχθεί στην γκάμα των μοτέρ της.Τέλος -σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της φίρμας- η νέα Fabia ως μοντέλο παραγωγής θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι του Παρισιού τον Οκτώβριο, ενώ το λανσάρισμά της νέας Fabia θα γίνει προς το τέλος του έτους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL