H Mercedes S-Class cabriolet πρόκειται να παρουσιαστεί το 2015. (φωτογραφία ηλ. επεξεργασμένη)
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Mercedes S-Class cabriolet πρόκειται να παρουσιαστεί το 2015. (φωτογραφία ηλ. επεξεργασμένη)

H Mercedes S-Class cabriolet το 2015

6.501 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2014)

Η Mercedes ετοιμάζει την «ανοιχτή» έκδοση της ελκυστικής S-Class, η οποία θα εφοδιάζεται με ισχυρούς κινητήρες και θα λανσαριστεί μέσα στο επόμενο έτος.

Η Mercedes ξαναέβαλε στο… παιχνίδι των σπορ πολυτελών αυτοκινήτων την κατηγορία S-Class με την πρόσφατη αποκάλυψη της 2θυρης coupe. Όμως η γερμανική φίρμα δεν θα μείνει εκεί φυσικά, αφού στα σχέδιά της για τον επόμενο χρόνο βρίσκεται και η «ανοιχτή» έκδοσή της, με την επιβεβαίωση να έχει έρθει εδώ και ένα χρόνο από το στόμα του επικεφαλής του τμήματος ανάπτυξης και εξέλιξης της Daimler, Thomas Weber, o οποίος είχε μιλήσει στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης. Επίσης, η εξωτερική εμφάνιση –σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής φίρμας- θα είναι σχεδόν ίδια με την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία από τους κατασκόπους μας.
Η νέα S-Class convertible θα βασίζεται στην εντυπωσιακή και ελκυστική 2θυρη S-Class coupe και θα διαθέτει υφασμάτινη οροφή. Κάτω από το καπό αναμένουμε ότι θα προσφέρεται με 8 και 12 κυλίνδρους μοτέρ, όπως η S550, S600, S63 AMG και S65 AMG. Φυσικά, θα εξοπλίζεται με όλα τα «καλούδια» από την S-Class coupe, καθώς και το τελευταίο ηλεκτρονικό σύστημα Magic Body Control, το οποίο θα βοηθήσει στην άνεση των επιβατών.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά από την ιστορική W111, η οποία σταμάτησε την παραγωγή της το 1971, η Mercedes θα λανσάρει τώρα ξανά S-Class cabriolet. Η «ανοιχτή» Γερμανίδα πρόκειται να είναι μεγαλύτερη (σε διαστάσεις) από την BMW Σειρά 6 cabriolet, την Aston Martin Vanquish Volante και τη Maserati Gran Turismo convertible, με αποτέλεσμα ο άμεσος ανταγωνιστής της να είναι η Bentley Continental GTC.

Η νέα Mercedes S-Class έχει εντυπωσιακή και πολύ ελκυστική σχεδίαση.

Η νέα Mercedes S-Class έχει εντυπωσιακή και πολύ ελκυστική σχεδίαση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN