Το πιο περιπετειώδες VW up! καταφθάνει στη χώρα μας για να προσφέρει μια crossover αίσθηση στο μίνι μοντέλο της VW.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πιο περιπετειώδες VW up! καταφθάνει στη χώρα μας για να προσφέρει μια crossover αίσθηση στο μίνι μοντέλο της VW.

Δοκιμή: VW cross up! 1,0

45.746 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2014)

Το πιο περιπετειώδες VW up! καταφθάνει στη χώρα μας για να προσφέρει μια crossover αίσθηση στο μίνι μοντέλο της VW, αλλά και στον ιδιοκτήτη του, τη διαφορετικότητα της εμφάνισης ενός «off road» up!.

Για τη VW έχει γίνει παράδοση πλέον τα τελευταία χρόνια να παρουσιάζονται «Cross» επιλογές όλων των μοντέλων της (π.χ. VW CrossPolo, CrossGolf, CrossTouran), οι οποίες δεν έχουν μεν τετρακίνηση, ωστόσο ξεχωρίζουν με την πιο «περιπετειώδη» εμφάνισή τους τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό. Σε αυτή τη γκάμα των εκδόσεων έρχεται πλέον να προστεθεί και το νέο VW cross up!, που ακολουθεί κατά γράμμα όλες τις αισθητικές επεμβάσεις των παραπάνω μεγαλύτερων «αδελφών» του.
Είναι «cross» και το δείχνει
Αισθητικά, στο γνώριμο αμάξωμα του up! και ειδικότερα της 5θυρης έκδοσής του, το VW cross up! έρχεται για να φέρει αρκετές αλλαγές, που εκπέμπουν τη διαφορετικότητά του. Έτσι, ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας αλλάζει εντελώς και φιλοξενεί μια πιο δυναμική κυψελοειδή γρίλια, αλλά και μια μεγάλη χρωμιωμένη οριζόντια λωρίδα, που εδράζει και τους προβολείς ομίχλης. Στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα υπάρχει μια αλουμινένια ποδιά που προσφέρει μια extra εκτός δρόμου αισθητική πινελιά, ενώ μια αντίστοιχη ποδιά συναντούμε και στο ραφιναρισμένο πίσω προφυλακτήρα. Φυσικά, όπως και τα υπόλοιπα «Cross» μοντέλα, στα πλαϊνά του cross up! και στους θόλους των τροχών συναντούμε μαύρα πλαστικά προστατευτικά, ενώ στην οροφή τοποθετούνται ειδικής σχεδίασης ράγες. Η τελική πινελιά έρχεται από τις νέες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών με ελαστικά διάστασης 185/50, που ευθύνονται και αυτές για την αυξημένη απόσταση από το έδαφος (+15 χλστ.) του cross up!.
Συν 1.000 ευρώ από το ακριβότερο up!
Στο τιμολογιακό κομμάτι, το VW cross up! στη μία και μοναδική εξοπλιστική του έκδοση κοστίζει 12.510 ευρώ, όντας πλήρες τόσο στον εξοπλισμό άνεσης, όσο και σε αυτόν της ασφάλειας. Σε σχέση με το αντίστοιχο εξοπλιστικά 5θυρο VW up! (το ακριβότερο high up!) η απόσταση της τιμής είναι 1.000 ευρώ.

Καλύτερη άνεση από αυτή του up! προσφέρει στους επιβάτες του το VW cross up!.

Καλύτερη άνεση από αυτή του up! προσφέρει στους επιβάτες του το VW cross up!.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center