Το VW Golf GTE αποτελεί την plug-in υβριδική έκδοση του μοντέλου.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το VW Golf GTE αποτελεί την plug-in υβριδική έκδοση του μοντέλου.

Νέο VW Golf GTE με κατανάλωση 1,5 λτ./100 χλμ.

16.675 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2014)

To νέο VW Golf GTE αποτελεί την plug-in υβριδική εκδοχή του γερμανικού μικρομεσαίου μοντέλου, το οποίο υπόσχεται κατανάλωση 1,5 λτ./100 χλμ. και 35 γρ./χλμ εκπομπές CO2.

Το VW Golf GTE αποτελεί την plug-in υβριδική έκδοση του μοντέλου και συμπληρώνει την γκάμα του μικρομεσαίου, ως την 5ην διαφορετική εκδοχή όσον αφορά στο μηχανολογικό σύνολο με το οποίο εφοδιάζεται. Χαρακτηριστικό είναι ότι -μέχρι τώρα- η γερμανική φίρμα διέθετε το Golf σε βενζινοκίνητη, πετρελαιοκίνητη, φυσικού αερίου και ηλεκτροκίνητη έκδοση. Εξοπλιστικά, το Golf GTE θα δανείζεται το σπορτίφ πακέτο των GTI και GTD, ενώ το επίσημο ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.
Το νέο VW Golf GTE εφοδιάζεται με δύο κινητήρες: έναν βενζινοκινητήρα 1,4 λτ.TSI 148 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 101 ίππους. Η συνδυαστική τους απόδοση φτάνει τους 201 ίππους και η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 7,6 δλ., με την τελική του ταχύτητα να αγγίζει τα 217 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με τη γερμανική φίρμα, το plug-in υβριδικό μοντέλο καταναλώνει μόλις 1,5 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές ρύπων CO2 περιορίζονται στα 35γρ./χλμ. Τέλος, η αυτονομία του -αμιγώς ηλεκτρικά- φτάνει τα 50 χλμ., ενώ συνολικά μπορεί να διανύσει μέχρι και 940 χλμ. με ένα ρεζερβουάρ.

Εξοπλιστικά, το Golf GTE θα δανείζεται το σπορτίφ πακέτο των GTI και GTD.

Εξοπλιστικά, το Golf GTE θα δανείζεται το σπορτίφ πακέτο των GTI και GTD.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto