Μετά από το Ford Mondeo, σειρά είχε το S-MAX να αποκτήσει μία ειδική Vignale έκδοση, η οποία θα μπει στην παραγωγή του χρόνου.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μετά από το Ford Mondeo, σειρά είχε το S-MAX να αποκτήσει μία ειδική Vignale έκδοση, η οποία θα μπει στην παραγωγή του χρόνου.

Ένα μοναδικό Ford S-MAX

7.440 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2014)

Αποκαλυπτήρια είχαμε για το Ford S MAX Vignale Concept, μια ειδική έκδοση του δημοφιλούς MPV της Ford, η οποία απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη μόδα και το μοναδικό στιλ.

Η Ford αποκάλυψε σήμερα


Το S-MAX Vignale Concept διαθέτει πλήθος αισθητικών στοιχείων, τα οποία το διαφοροποιούν από τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου.

Το S-MAX Vignale Concept διαθέτει πλήθος αισθητικών στοιχείων, τα οποία το διαφοροποιούν από τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

στο Palazzo Reale στο Μιλάνο, το νέοFord SMAX Vignale Concept, ένα μοντέλο πουσυνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι το Mondeo Vignale Concept. Η έκδοσηπαραγωγής του τελευταίου θα λανσαριστεί του χρόνου και σύντομα θα ακολουθήσειένα S-MAX Vignale παραγωγής.


Το νέο S-MAX Vignale Concept διαθέτειαποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, πολυεδρικά ένθετα και χρωμιωμένακαλύμματα καθρεπτών, μία ειδικής σχεδίασης εξαγωνική μάσκα και μία ιριδίζουσα απόχρωσηMilano Grigio. Το S-MAX concept προσφέρειεπίσης αποκλειστικά δερμάτινα καθίσματα με ανάγλυφο το όνομα Vignale, τα οποίαφέρουν λεπτομέρειες αλουμινίου μέσα στην ύφανση. Ενδιαφέρουσες τεχνολογίες είναιοι επικοινωνίες αυτοκινήτου με αυτοκίνητο (car-to-car), οι βάσεις tablet για τα καθίσματατις δεύτερης σειράς και μία ευέλικτη φιλοσοφία καθισμάτων με λεπτή σχεδίαση. 


Το S-MAX Vignale Concept λανσάρει μία νέαάποψη του λείου εξωτερικού, του προφίλ και του τόξου οροφής του S-MAX. Η έμφαση στο χρώμαείναι έκδηλη σε όλο το όχημα με λεπτομέρειες Dark Rose Grey στις εξαγωγές,τα εξαγωνικά πλαίσια των αεραγωγών και τη κάτω μετωπική επιφάνεια. Η μάσκα υιοθετείπιο σκούρο, ματ μεταλλικό φινίρισμα με πλαίσιο από γυαλισμένο αλουμίνιο.


Το ανοιχτόχρωμο εξωτερικό συνδυάζεται με ένα σκουρότερο εσωτερικό που είναιεμπνευσμένο από τις τάσεις στην ανδρική μόδα, αλλά και από διάφορα έπιπλα. Το δέρμαεκτείνεται από το ταμπλό και τον πίνακα οργάνων, περνά την κρυστάλλινη οροφήκαι συνεχίζει μέχρι το χώρο αποσκευών σε μία απόχρωση. Ενδιαφέρον έχουν η πλεκτήυφή των αλουμινένιων ένθετων πίσω από το τιμόνι και στο ταμπλό και το πάνελπάνω από την κεντρική οθόνη με αλουμινένιο λογότυπο Vignale. 


Τέλος,η
Ford θα προσφέρειέναν ειδικά εκπαιδευμένο υπεύθυνο σχέσεων σαν μοναδικό κρίκο επικοινωνίας μετους πελάτες. Τα Vignale Lounges θαβρίσκονται σε επίλεκτα καταστήματα εμπόρων Ford, κυρίωςσε μητροπολιτικές περιοχές, και θα παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.
Hyundai
vw