Ανετο σε χώρους, προσιτό σε τιμή και οικονομικό στη χρήση του, εμφανίζεται το SEAT Toledo 1.6 TDI 105 PS.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανετο σε χώρους, προσιτό σε τιμή και οικονομικό στη χρήση του, εμφανίζεται το SEAT Toledo 1.6 TDI 105 PS.

Δοκιμή: νέο SEAT Toledo 1,6 TDI 105 PS

62.774 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2014)

Το νέο SEAT Toledo επιστρέφει στα σεντάν αμαξώματα, αλλά και στις παραδοσιακές του «αξίες» των άνετων χώρων και του πολύ καλού Value for Money, φιλοδοξώντας να κατακτήσει και πάλι τις καρδιές των οικογενειαρχών στη μικρομεσαία κατηγορία.

Στα γρήγορα: 
• Με πορτ-μπαγκάζ 550 λίτρων
• 1,6 diesel με 105 PS και 4,4 λτ./100 χλμ.
• Από 15.637 ευρώ
+ Οδική συμπεριφορά, άνεση, χώροι, πρακτικότητα, εργονομία, φινίρισμα πλαστικών, κατανάλωση
- Λιτή σχεδίαση εσωτερικού, αποκλειστικά σκληρά στην αφή υλικά
Η 4η γενιά του SEAT Toledo είναι γεγονός, με το ισπανικό μικρομεσαίο να επιστρέφει σε ένα ξεκάθαρο αμάξωμα 3 όγκων, έναντι του χάτσμπακ «διαλείμματος» στην προηγούμενη γενιά του. Και εάν αυτή η τόλμη της SEAT στο προηγούμενο Toledo, που έφερε ένα χάτσμπακ αμάξωμα σχεδόν 1 όγκου δια χειρός μάλιστα του καταξιωμένου Βάλτερ ντα Σίλβα, δεν μεταφράστηκε σε ένα αντίστοιχα «τολμηρό» νούμερο πωλήσεων (από τα 918.000 Toledo που έχουν συνολικά πωληθεί, μόνο τα 60.000 περίπου αφορούν στην 3η του γενιά), πλέον, με το 4ης γενιάς μοντέλο, η SEAT φιλοδοξεί να επαναφέρει το Toledo στο δρόμο της επιτυχίας. 
Κομψές γραμμές ενός 5θυρου σεντάν
Από σχεδιαστικής άποψης, το νέο Toledo δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις, δίνοντάς μας ένα αμάξωμα με καθαρές και κομψές γραμμές, στο οποίο ξεχωρίζει κυρίως το εμπρόσθιό του τμήμα, με τα ευμεγέθη φωτιστικά και την τραπεζοειδή γρίλια της μάσκας. Πίσω, εντύπωση προκαλεί μόνο ο ανασηκωμένος 3ος όγκος και η ομαλή κλίση του παρμπρίζ, το οποίο ανοίγει μαζί με την υπόλοιπη πόρτα του πορτ-μπαγκάζ, αποκαλύπτοντας ένα μεγάλο και πολύ πρακτικό άνοιγμα. Στο κομμάτι των διαστάσεων, με μήκος στα 4,48 μέτρα και μεταξόνιο 2.602 χλστ., το Toledo βρίσκεται στο μέσο της κατηγορίας των μικρομεσαίων σεντάν, διαθέτοντας τις ίδιες ακριβώς διαστάσεις με το «αδελφό» Rapid της Skoda.
Με 15.637 ευρώ
Οι τιμές του νέου SEAT Toledo δίνουν επιπλέον αξία στο αυτοκίνητο, μιας και στην πετρελαιοκίνητη έκδοση 1,6 TDI με τους 105 ίππους, το ποσόν είναι χαμηλό (15.637 ευρώ). Στη γκάμα, υπάρχει και επιλογή για τον ίδιο κινητήρα με λιγότερα άλογα (90) και ακόμη χαμηλότερη τιμή (14.823 ευρώ). Από πλευράς εξοπλισμού, το επίπεδο στη βασική έκδοση ικανοποιεί, περιλαμβάνοντας 6 αερόσακους και ESP, μηχανικό κλιματισμό, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες κ.λπ. Η πιο πλούσια έκδοση Style της δοκιμής μας, κοστίζει 16.583 ευρώ.

Το εσωτερικό του Toledo δεν διεκδικεί δάφνες αισθητικής έμπνευσης, ωστόσο είναι εργονομικό και ποιοτικό.

Το εσωτερικό του Toledo δεν διεκδικεί δάφνες αισθητικής έμπνευσης, ωστόσο είναι εργονομικό και ποιοτικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto