Αν και μικρότερο σε διαστάσεις, το νέο Passat θα είναι περισσότερο «γενναιόδωρο» σε χώρους επιβατών και αποσκευών από το τωρινό.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αν και μικρότερο σε διαστάσεις, το νέο Passat θα είναι περισσότερο «γενναιόδωρο» σε χώρους επιβατών και αποσκευών από το τωρινό.

Τον Ιούλιο η αποκάλυψη του νέου VW Passat

5.647 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2014)

Με νέο 2λιτρο TDI μοτέρ 240 ίππων, ελαφρύτερο κατά 85 κιλά, πιο οικονομικό σε κατανάλωση κατά 20%, περισσότερο ευρύχωρο και πιο πλούσια εξοπλισμένο, θα μας «συστηθεί» τον Ιούλιο το νέο VW Passat.

Με αφορμή τη διαρροή των πρώτων σκίτσων, πριν λίγες ημέρες σας είχαμε μιλήσει ξανά για το Passat. Επανερχόμαστε στο ζήτημα, καθώς η Volkswagen επιβεβαίωσε πως η νέα γενιά του Passat θα μας αποκαλυφθεί τον Ιούλιο, πριν από το επίσημο ντεμπούτο του Οκτωβρίου, στο Paris Motor Show. Το νέο μοντέλο των Γερμανών θα είναι μέχρι και 20% πιο οικονομικό σε κατανάλωση από το υπάρχον, χάρη στη μείωση του βάρους του κατά 85 κιλά, η οποία προέκυψε μέσω της χρήσης αλουμινίου και ελαφριού ατσαλιού υψηλής αντοχής σε αρκετά σημεία του οχήματος.Μια από τις σημαντικότερες καινοτομίες της νέας γενιάς του Passat θα είναι ο νέος 4κύλινδρος, 2λιτρος bi-turbo diesel κινητήρας, η απόδοση του οποίου ανέρχεται στους 240 ίππους ισχύος και τα 500 Nm ροπής από τις 1.750 σ.α.λ. Το μηχανικό σύνολο θα συνεργάζεται με ένα νέο 7τάχυτο DSG αυτόματο κιβώτιο, στέλνοντας μέσω του συστήματος 4MOTION σε όλους τους τροχούς. Η Volkswagen σχεδιάζει να λανσάρει το Passat και σε plug-in hybrid έκδοση, η αυτονομία της οποίας θα προσεγγίζει τα 1.000 χλμ., ενώ θα διαθέτει και ηλεκτρική αυτονομία 50 χλμ.Παρόλο που το νέο Passat αναμένεται να είναι λίγο μικρότερο από το τωρινό, εντούτοις θα διαθέτει μία περισσότερο ευρύχωρη καμπίνα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον «αέρα» για τα πόδια και τα κεφάλια των πίσω επιβατών, ενώ διευρυμένο θα είναι και το πορτμπαγκάζ. Στάνταρ θα είναι τα φώτα ημέρας LED, ενώ με έξτρα χρέωση, οι προβολείς, αντί για λαμπτήρες αλογόνου, θα είναι και αυτοί τεχνολογίας LED.Aλλα τεχνολογικά «καλούδια» που θα δούμε στο νέο Passat είναι η οθόνη 12,3 ιντσών, η οποία προέρχεται από το Audi TT, το αναβαθμισμένο Park Assist, το head-up display, κάμερα 360 μοιρών και σύστημα Trailer Assist. Το 2015 Passat θα εξοπλίζεται, επίσης, με πλήθος συστημάτων ασφάλειας, όπως το Traffic Jam Assist, το Side Assist με Rear Traffic Alert, το Emergency Assist, το City Emergency Braking και το Front Assist.

Το νέο 2λιτρο bi-turbo μοτέρ πετρελαίου του Passat αποδίδει 240 ίππους και 500 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με 7άρι DSG κιβώτιο και σύστημα 4MOTION.

Το νέο 2λιτρο bi-turbo μοτέρ πετρελαίου του Passat αποδίδει 240 ίππους και 500 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με 7άρι DSG κιβώτιο και σύστημα 4MOTION.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
skoda