Το φθινόπωρο του 2015, θα λανσαριστεί η επόμενη γενιά του VW Tiguan (κατασκοπευτική φωτό), του οποίου η μορφή θα γίνει πιο επιβλητική.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το φθινόπωρο του 2015, θα λανσαριστεί η επόμενη γενιά του VW Tiguan (κατασκοπευτική φωτό), του οποίου η μορφή θα γίνει πιο επιβλητική.

Δοκιμαστικά τεστ της VW στο επόμενο Tiguan

8.553 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2014)

Καμουφλάροντάς το, η VW δοκιμάζει αυτό τον καιρό το 2ης γενιάς Tiguan στις Αλπεις. Μόνο που εμείς διαθέτουμε κατά αποκλειστικότητα την ψηφιακά επεξεργασμένη μορφή του, αλλά και κάθε διαθέσιμη πληροφορία για αυτό.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες ενός καμουφλαρισμένου Volkswagen Tiguan να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στις Αλπεις, ώστε να είναι έτοιμο για το ντεμπούτο του φθινοπώρου του 2015 και το εμπορικό λανσάρισμα του 2016. Αν σε αυτό, προσθέσουμε τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που κάνουν λόγο για την ύπαρξη τριών εκδόσεων αμαξώματος, την «κανονική», την μακριά 7θέσια και την κουπέ, έχουμε την πλήρη εικόνα για ένα μοντέλο που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.ΕμφάνισηΗ εξωτερική εμφάνιση του νέου VW Tiguan θα πατήσει πάνω σε αυτή του πρωτότυπου Cross Coupe, που έχει παρουσιάσει διαδοχικά η VW το 2011 στο Τόκιο, το 2012 στη Γενεύη και το 2013 στο Ντιτρόιτ. Έτσι, σύμφωνα και με τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες των «κατασκόπων» μας, το επόμενο Tiguan θα αποκτήσει μια πιο επιβλητική εικόνα, σε ένα αμάξωμα με περισσότερες νευρώσεις και «φουσκώματα» από το παρελθόν.Στο εμπρόσθιο τμήμα, η νέα γρίλια της μάσκας με τα οριζόντια αλουμινένια φιλέτα θα προσδώσει κύρος, ενώ τα φωτιστικά θα φέρουν LED προβολείς ημέρας. Πιο πίσω, ξεχωρίζουν οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που συμβάλουν στην περιμετρική ορατότητα, ενώ υπό αυτό το πρίσμα, οι πίσω πλαϊνές κολώνες θα έχουν μικρότερο πλάτος από τις τωρινές. Αντίστοιχα, μικραίνουν σε διαστάσεις και τα φωτιστικά, ερχόμενα και πάλι από τα αντίστοιχα του VW Golf.Τεχνικά στοιχείαΑπό εκεί και πέρα, το Tiguan II θα βασιστεί πάνω στη νέα πλατφόρμα MQB του Ομίλου VW, κερδίζοντας σε ακαμψία και ελαφραίνοντας σε βάρος. Αναμένεται να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε διαστάσεις από το υπάρχον μοντέλο, με το μήκος του να προσεγγίζει τα 4,5 μ. Επιπλέον, το παρόν θα δώσουν οι πλέον εξελιγμένες εκδοχές των TSI και TDI κινητήρων από τα 1,4 λίτρα και πάνω. Η τετρακίνηση, τέλος, θα μοιράζει και πάλι αυτόματα το ποσοστό της ροπής μεταξύ εμπρός και πίσω άξονα, ενώ θα υπάρχουν και προσθιοκίνητες εκδόσεις.Εκδόσεις αμαξώματοςΣτο επόμενο Tiguan, η VW για πρώτη φορά θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα αμαξωμάτων, στην προσπάθειά της να διευρύνει το αγοραστικό κοινό του μοντέλου. Εκτός, λοιπόν, του κλασικού 5θέσιου μοντέλου, θα υπάρξει και μια έκδοση με μακρύτερο μεταξόνιο, που θα απευθυνθεί σε αγορές όπως αυτή των Η.Π.Α. και της Κίνας. Λόγος γίνεται για το Tiguan XL, του οποίου το μήκος θα αγγίζει τα 5 μ., γεγονός που θα του επιτρέπει να προφέρει 7θέσια διαμόρφωση του εσωτερικού του.Επίσης, το πρωτότυπο Cross Coupe, πάνω στο οποίο θα βασιστεί το νέο Tiguan, δεν θα μείνει απλά «πρωτότυπο», αλλά θα μπει στην παραγωγή ως η κουπέ εκδοχή του αυτοκινήτου. Το Tiguan Coupe θα διαθέτει ένα περισσότερο σπορ ύφος αισθητικά, ενώ αναμένεται να φέρει θέσεις για 4 επιβάτες.

Το Tiguan XL (κατασκοπευτική φωτό) θα έχει 5 μέτρα μήκος και θα προφέρει 7θέσια διαμόρφωση του εσωτερικού του.

Το Tiguan XL (κατασκοπευτική φωτό) θα έχει 5 μέτρα μήκος και θα προφέρει 7θέσια διαμόρφωση του εσωτερικού του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
RENAULT