Η διχρωμία στο άσπρο-μπλε συνεχίζεται και στο εσωτερικό της DB9 Volante, με τα δερμάτινα καθίσματα να είναι σε απόχρωση Pearl White και Spectral Blue, με το τελευταίο χρώμα να απαντάται στους δερμάτιν
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η διχρωμία στο άσπρο-μπλε συνεχίζεται και στο εσωτερικό της DB9 Volante, με τα δερμάτινα καθίσματα να είναι σε απόχρωση Pearl White και Spectral Blue, με το τελευταίο χρώμα να απαντάται στους δερμάτινους αεραγωγούς.

Μοναδική Aston Martin

5.073 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2014)

Η μία και μοναδική Aston Martin DB9 Volante αποτελεί παραγγελία από το Ντάλας των ΗΠΑ και δημιουργήθηκε για αυτό το λόγο από το τμήμα εξατομίκευσης «Q» της εταιρείας.

Το τμήμα εξατομίκευσης – μετατροπών «Q» της Aston Martin δέχθηκε μια παραγγελία από το Ντάλας των ΗΠΑ για μία και μοναδική εκδοχή της DB9 Volante. Το αμάξωμά της φέρει άσπρη (Morning Frost) απόχρωση με μπλε λεπτομέρειες από ανθρακονήματα, ενώ η κουκούλα της είναι και αυτή μπλε. Στο κάτω τμήμα του εμπρόσθιου προφυλακτήρα έχει τοποθετηθεί διχτυωτή γρίλια, ενώ μοναδικές είναι και οι ζάντες αλουμινίου, που η Aston αποκαλεί «tuning fork».Η διχρωμία στο άσπρο-μπλε συνεχίζεται και στο εσωτερικό της DB9 Volante, με τα δερμάτινα καθίσματα να είναι σε απόχρωση Pearl White και Spectral Blue, με το τελευταίο χρώμα να απαντάται στους δερμάτινους αεραγωγούς. Η μπλε απόχρωση στο διάκοσμο των υπόλοιπων επιφανειών αποκαλείται από τη βρετανική φίρμα Cobalt Blue.Οι αλλαγές στην εν λόγω Aston Martin είναι μόνο αισθητικής φύσης. Οπότε, κάτω από το μακρύ καπό της απαντάται το 6λιτρο V12 σύνολο των 517 ίππων και των 620 Nm. Συνεργάζεται με το 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Touchtronic 2, επιτρέποντας στην DB9 Volante να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,6 δλ.

Το τμήμα εξατομίκευσης – μετατροπών «Q» της Aston Martin δέχθηκε μια παραγγελία από το Ντάλας των ΗΠΑ για μία και μοναδική εκδοχή της DB9 Volante.

Το τμήμα εξατομίκευσης – μετατροπών «Q» της Aston Martin δέχθηκε μια παραγγελία από το Ντάλας των ΗΠΑ για μία και μοναδική εκδοχή της DB9 Volante.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center