Ο αντικαταστάτης του Peugeot 107, το νέο 108, έρχεται για να αναβαθμίσει την παρουσία της μάρκας στη μίνι κατηγορία.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο αντικαταστάτης του Peugeot 107, το νέο 108, έρχεται για να αναβαθμίσει την παρουσία της μάρκας στη μίνι κατηγορία.

Δοκιμή: Peugeot 108

34.675 Επισκέψεις στο άρθρο (24/12/2014)

Σε μια κατηγορία που έχει ανανεωθεί προσφάτως σχεδόν πλήρως, το νέο 108 έρχεται για να ενισχύσει την παρουσία της Peugeot στα μίνι, βασιζόμενο στη νεανική του σχεδίαση, το εσωτερικό με περισσότερα gadgets, αλλά και στην οικονομία & άνεση στην καθημερινή χρήση.

+ Εμφάνιση αμαξώματος και εσωτερικού, οθόνη αφής, κατανάλωση, σταθερότητα, άτοκη χρηματοδότηση,5 χρόνια εγγύηση- Απόκριση κιβωτίου, τιμήΣτα γρήγορα:• 1,0 λτ. – 69 PS• Με 5τάχυτο αυτοματοποιημένο κιβώτιο• Κατανάλωση 4,2 λτ./100 χλμ.• Με τιμή από 11.390 ευρώ και άτοκη χρηματοδότησηΟ αντικαταστάτης του Peugeot 107, το νέο 108, έρχεται για να αναβαθμίσει την παρουσία της μάρκας στη μίνι κατηγορία. Το αυτοκίνητο, όπως και στην προηγούμενη γενιά του, αποτελεί project κοινής κατασκευής μεταξύ της PSA Peugeot-Citroen και της Toyota, ενώ κατασκευάζεται μαζί με τα Citroen C1 και Toyota Aygo στο Κολίν της Τσεχίας, με τα οποία μοιράζεται τα μηχανικά και τεχνικά του μέρη, αλλά και το εσωτερικό του. Στη χώρα μας, η διάθεση του 108 ξεκινά αυτή την περίοδο σε τιμές που ξεκινούν για την 3θυρη έκδοση από τα 10.240 ευρώ, ενώ το κόστος του 5θυρου αυτόματου όπως αυτό της δοκιμής μας, είναι από 11.390 ευρώ. Οι τιμές αυτές δεν είναι χαμηλές για την κατηγορία, ωστόσο ισχύουν μαζί με ένα συμφέρον άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα 48 δόσεων, που εξασφαλίζει 108 ευρώ δόση το μήνα. Παράλληλα το 108 συνοδεύεται από 5ετή εγγύηση. Σημειώστε τέλος, ότι σε περιπτώσεις αγοράς τοις μετρητοίς ισχύει έκπτωση σε αυτές τις τιμές, το ύψος της οποίας δεν ανακοινώνεται από την αντιπροσωπεία.
Όμορφο και νεανικόΜε άκρως μαζεμένες διαστάσεις, το νέο 108 διαφοροποιείται αισθητικά έναντι των δύο «αδελφών» του, σε ένα αποτέλεσμα ελκυστικό και νεανικό. Έτσι, στο εμπρόσθιο τμήμα ξεχωρίζει άμεσα η χρωμιωμένη μάσκα με το ανάγλυφο «PEUGEOT» και τον λέοντα της μάρκας ακριβώς από πάνω του, ενώ όμορφα είναι τα φωτιστικά με το μαύρο κάτοπτρο. Στη βάση του προφυλακτήρα, ξεχωρίζουν τα πλαϊνά πάνελ των προβολέων ομίχλης, που φιλοξενούν στη βάση τους τα φώτα ημέρας LED, δίνοντας μια δόση πολυτέλειας. Στο πίσω μέρος τώρα, διακρίνονται τα τετραγωνισμένα φωτιστικά, που βρίσκονται στα άκρα της γυάλινης πόρτας του χώρου αποσκευών. Παράλληλα, στοιχεία όπως η διακριτική αεροτομή στο χρώμα του αμαξώματος, αλλά και ο διαχύτης στον προφυλακτήρα, προβάλουν και το σπορτίφ του χαρακτήρα του μικρότερου Peugeot.

Η σχεδίαση του νέου 108, χωρίς να είναι εξεζητημένη, κρίνεται όμορφη και νεανική. Δεν λείπουν και κάποια καλοδεχούμενα σπορτίφ στοιχεία ή πολυτέλειας.

Η σχεδίαση του νέου 108, χωρίς να είναι εξεζητημένη, κρίνεται όμορφη και νεανική. Δεν λείπουν και κάποια καλοδεχούμενα σπορτίφ στοιχεία ή πολυτέλειας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center