Η Nissan αποκάλυψε το N-Attack πακέτο, που διατίθεται για το GT-R Nismo και είναι το σπορτίφ kit που «φορούσε» το συγκεκριμένο μοντέλο, όταν «έσπαγε» το ρεκόρ στην πίστα του Nurburgring με 7:08.679.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Nissan αποκάλυψε το N-Attack πακέτο, που διατίθεται για το GT-R Nismo και είναι το σπορτίφ kit που «φορούσε» το συγκεκριμένο μοντέλο, όταν «έσπαγε» το ρεκόρ στην πίστα του Nurburgring με 7:08.679.

N-Attack… επίθεση στο Nissan GT-R Nismo

5.466 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2015)

Το N-Attack σπορτίφ πακέτο για το GT-R Nismo παρουσίασε στο Τόκιο η Nissan, μαζί με το νέο αγωνιστικό μοντέλο της GT-R Nismo GT3.

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου για «extreme» μοντέλα, που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο, η Nissan αποκάλυψε τη νέα αγωνιστική έκδοση για το 2015 του GT-R Nismo GT3, που είναι πιο ελαφριά και πιο αεροδυναμική σε σχέση με το μοντέλο του 2014, ενώ φέρει τον ίδιο 3,8 λτ. V6 κινητήρα twin-turbo με απόδοση 595 ίππους και 650 Nm ροπής, που συνδυάζεται με 6άρι σειριακό κιβώτιο.
Επίσης, στο ίδιο Σαλόνι, η Nissan αποκάλυψε το N-Attack πακέτο, που διατίθεται για το GT-R Nismo και είναι το σπορτίφ kit που «φορούσε» το συγκεκριμένο μοντέλο, όταν «έσπαγε» το ρεκόρ στην πίστα του Nurburgring με 7:08.679.
Το συγκεκριμένο «κουστούμι» λοιπόν περιλαμβάνει μεταξύ άλλων νέα αμορτισέρ και αντιστρεπτική δοκό και καινούργιο σύστημα πέδησης για το ιαπωνικό σπορ μοντέλο. Επίσης, το GT-R Nismo με το εν λόγω kit «φορά» ανθρακονημάτινα στοιχεία για λόγους ελάττωσης βάρους, όπως το νέο σπόιλερ μπροστά, καθώς και ένα νέο καπό, ενώ επίσης έχει τοποθετηθεί μια ανθρακονημάτινη μεγάλη αεροτομή πίσω, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα.
Να θυμίσουμε τέλος ότι το GT-R Nismo εφοδιάζεται με τον διπλά turbo κινητήρα V6 3,8 λτ. που για την περίσταση έχει ισχύ 595 ίππους και 650 Nm ροπής.

Tο GT-R Nismo με το N-Attack σπορτίφ πακέτο  «φορά» ανθρακονημάτινα στοιχεία για λόγους ελάττωσης βάρους.

Tο GT-R Nismo με το N-Attack σπορτίφ πακέτο «φορά» ανθρακονημάτινα στοιχεία για λόγους ελάττωσης βάρους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto