Τα πρώτα smart fortwo με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων Twinamic, θα αρχίσουν να διατίθενται από τον προσεχή Μάρτιο.

Τα πρώτα smart fortwo με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων Twinamic, θα αρχίσουν να διατίθενται από τον προσεχή Μάρτιο.

Το αυτόματο smart fortwo

6.638 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2015)

Από το Μάρτιο, στην έκδοση των 71 ίππων του νέου smart fortwo θα υπάρχει και η επιλογή για αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων, το Twinamic.

Ξεκίνησαν στη Γερμανία οι προπαραγγελίες του νέου smart fortwo με 6άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, στις εκδόσεις με το 3κύλινδρο σύνολο βενζίνης των 71 ίππων. Το εν λόγω κιβώτιο ονομάζεται Twinamic και κοστίζει (στη Γερμανία) επιπλέον 1.275 ευρώ στη βασική έκδοση, ενώ στις ανώτερες εξοπλιστικά Passion, Prime και Proxy, τιμάται 1.000 ευρώ.Το κιβώτιο Twinamic προσφέρει και χειροκίνητη λειτουργία αλλαγών, είτε μέσω του επιλογέα, είτε μέσω paddles, που περιλαμβάνονται στο πακέτο Sports. Το αυτόματο fortwo κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 15,1 δλ. (+0,2 δλ. από το μηχανικό), ενώ η τελική του ταχύτητα παραμένει αμετάβλητη στα 151 χλμ./ώρα. Ίδια είναι και η κατανάλωση των 4,1 λτ./100 χλμ., ενώ οι εκπομπές CO2 βρίσκονται στα 94 γρ./χλμ. (+1 γρ./χλμ. από το μηχανικό).Τα πρώτα smart fortwo με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων Twinamic, θα αρχίσουν να διατίθενται από τον προσεχή Μάρτιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto