Οι πρωταγωνιστές των πωλήσεων στη δημοφιλή κατηγορία των crossovers.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι πρωταγωνιστές των πωλήσεων στη δημοφιλή κατηγορία των crossovers.

Τα Best Seller Crossover

48.873 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2015)

Τα τελευταία χρόνια η κατηγορία των crossover έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το αγοραστικό κοινό και ομολογουμένως εμφανίζει αυξητικές τάσεις όσο σταθεροποιείται το οικονομικό περιβάλλον.

Παρακάτω παρουσιάζουμε τους τρεις πρωταγωνιστές των πωλήσεων στην κατηγορία, που ανήκουν σε διαφορετικές «κάστες».
Τα Audi Q3, Nissan Qashqai και Opel Mokka, είναι δυνατά «εργαλεία», από τα οποία οι κατασκευάστριες εταιρείες τους αναμένουν και παίρνουν πολλά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως αυτά τα τρία μοντέλα αποτελούν τα best sellers crossover (συνολικά στην κατάταξη των πωλήσεων της κατηγορίας), με το Qashqai να κλείνει το 2014 πρώτο με 2.085 μονάδες, δεύτερο το Q3 με 614 αυτοκίνητα και τρίτο το Mokka με 604 πωλήσεις. 
Εμφάνιση: Διακριτικά πολυτελές το Q3, δυναμικά τα Qashqai και Mokka
Τα crossover μοντέλα συνήθως έχουν δυναμική εμφάνιση, που συμφωνεί με το χαρακτήρα τους. 
Στην περίπτωση του Audi Q3, συναντάς όλα τα στοιχεία που αναζητάς από ένα premium μοντέλο της κατηγορίας: Μικρομεσαίες διαστάσεις, κομψή και διακριτικά δυναμική σχεδίαση. Τα χαρακτηριστικά φώτα προσθέτουν μια ξεχωριστή ταυτότητα, ενώ τα στενά πίσω παράθυρα ενισχύουν τη σπορ αισθητική.
Η εμφάνιση του Qashqai είναι από τα δυνατά χαρτιά του. Στο εμπρός μέρος του ξεχωρίζει η έντονη μάσκα στην οποία ενσωματώνεται η σχεδιαστική φιλοσοφία «V-Shape» της Nissan
Τα μεγάλα φωτιστικά κερδίζουν το ενδιαφέρον του παρατηρητή, ενώ, από όποια γωνιά κι αν το κοιτάξεις, το νέο Qashqai φαντάζει πιο πληθωρικό από το προηγούμενο.
Στο ίδιο (μυώδες) μήκος κύματος και το Opel Mokka, το οποίο είναι το πρώτο μοντέλο της γερμανικής φίρμας στην κατηγορία των μικρών SUV/crossover. Το Mokka έχει μήκος 4,278 μέτρων και ακολουθεί πιστά το family look της φίρμας, με τη μάσκα και τα φανάρια να ξεχωρίζουν. 
Από το πλάι, οι δυναμικές και σπορτίφ γραμμές ενισχύουν το στιβαρό και μοντέρνο χαρακτήρα του, ενώ πίσω αποτυπώνεται η λογική της πρακτικότητας, με το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης. 

Το Audi Q3 1,4 TFSI έχει καλή ποιότητα κύλισης και εμπνέει σιγουριά στους επιβάτες του υπό πίεση.

Το Audi Q3 1,4 TFSI έχει καλή ποιότητα κύλισης και εμπνέει σιγουριά στους επιβάτες του υπό πίεση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center