Στο εμπρός μέρος δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις αμαξώματος του Mondeo.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο εμπρός μέρος δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις αμαξώματος του Mondeo.

Νέο Ford Mondeo Wagon 1,6 TDCi

24.204 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2015)

Με πιο πρακτικό πορτ-μπαγκάζ, το νέο Ford Mondeo Wagon μπαίνει δυνατά στη λίστα των οικογενειακών επιλογών προσφέροντας κορυφαία άνεση, περισσότερη ασφάλεια και πιο «premium» στοιχεία τεχνολογίας από κάθε άλλη φορά.

Στα γρήγορα:• Είναι 1,6 λτ. turbodiesel με 115 ίππους• Καίει 4,3 λτ./100 χλμ.• Κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 11,7 δλ.• Κοστίζει από 25.035 ευρώ
+ Πρακτικότητα πορτ-μπαγκάζ, εμφάνιση, ποιότητα, άνεση-χώροι, τεχνολογία, ποιότητα κύλισης, οδική συμπεριφορά, ασφάλεια
- Αίσθηση τιμονιού, χωριτικότητα πορτ-μπαγκάζ για την κατηγορία
Η 5η γενιά του Ford Mondeo μόλις έφθασε στην αγορά και από τις επιλογές αμαξώματός του δεν θα μπορούσε να λείπει και η πιο πρακτική έκδοση στέισον (Wagon). Με 1.400 ευρώ επιπλέον σε σχέση με το 5θυρο (τιμές από 25.035 ευρώ στο 1,6 diesel της δοκιμής), το νέο Mondeo Wagon απευθύνεται στο πιο οικογενειακό κοινό της μεσαίας κατηγορίας, που δεν θέλει να κάνει εκπτώσεις στην πρακτικότητα του αυτοκινήτου του.
Ένα στέισον που δεν στερείται δυναμισμούΤα στέισον παραδοσιακά «κατηγορούνται» για την αισθητική τους, ωστόσο το νέο Ford Mondeo Wagon έρχεται για να καταρρίψει αυτή την πεποίθηση. Το αυτοκίνητο, πατώντας πάνω στις έτσι κι αλλιώς πολύ μοντέρνες γραμμές του αμαξώματος της νέας γενιάς Mondeo, προσθέτει το τράβηγμα της οροφής προς τα πίσω άκρως πετυχημένα αισθητικά, σε ένα αποτέλεσμα που δεν του λείπει καθόλου ο δυναμισμός των υπολοίπων εκδόσεων. Τουναντίον, εκμεταλλευόμενο και το χαμήλωμα της οροφής (-11 χλστ.) σε σχέση με πριν, το νέο Mondeo Wagon δείχνει πιο δυναμικό από ποτέ. Εντυπωσιακό είναι και το εμπρόσθιο τμήμα, με τα μακρόστενα φώτα και τη χρωμιωμένη μάσκα, ενώ το διαδοχικό άναμμα των LED διόδων μέσα στους προβολείς δίνει ένα όμορφο οπτικό εφέ.

Πίσω είναι αισθητή η σχεδιαστική διαφορά του Mondeo Wagon λόγω του επιπλέον όγκου.

Πίσω είναι αισθητή η σχεδιαστική διαφορά του Mondeo Wagon λόγω του επιπλέον όγκου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda