Το λανσάρισμα του ανανεωμένου Fiat 500 θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου, μόνο όμως με τις ανανεωμένες βενζινοκίνητες εκδόσεις. Οι diesel επιλογές θα λανσαριστούν στις αρχές του 2016.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το λανσάρισμα του ανανεωμένου Fiat 500 θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου, μόνο όμως με τις ανανεωμένες βενζινοκίνητες εκδόσεις. Οι diesel επιλογές θα λανσαριστούν στις αρχές του 2016.

Οδηγούμε: Νέο Fiat 500

29.137 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2015)

Μετά από μια 7ετία, το Fiat 500 ανανεώνεται κυρίως εσωτερικά και αποκτά αναβαθμισμένους Euro6 βενζινοκινητήρες, συνεχίζοντας να προσφέρει μοναδικό στυλ και ευκολία στην καθημερινή μετακίνηση.

Με μια ματιά- Φρεσκαρισμένο αμάξωμα- Αναβαθμισμένο εσωτερικό- Πιο οικονομικοί βενζινοκινητήρες- Στην Ελλάδα το ΣεπτέμβριοΗ αναβίωση του θρυλικού Fiat 500 το 2007 και η εμπορική του επιτυχία, έδωσαν το «φιλί της ζωής» στη Fiat και τη σύγχρονη ιστορία της. Με βάση και τα νούμερα, μέσα σε 8 χρόνια από την πρώτη παρουσία του, το σύγχρονο «500ράκι» έχει καταφέρει να συμπληρώσει πάνω από 1.500.000 εκατομμύριο πωλήσεις και παράλληλα, να είναι το όχημα εκείνο μέσω του οποίου η Fiat τόλμησε να περάσει τον Ατλαντικό και να βρεθεί στις Η.Π.Α. το 2011 για πρώτη φορά μετά το 1984. 
Παράλληλα, η επιτυχία του 500 έδωσε στη Fiat και τη δυνατότητα να προσφέρει μια διευρυμένη γκάμα αμαξωμάτων και νέων μοντέλων, μεταξύ των οποίων το κάμπριο 500C, το MPV 500L και πρόσφατα, το SUV Fiat 500X, δημιουργώντας έτσι μια ολοκληρωμένη γκάμα επιλογών. 
Σήμερα, παρότι κανείς θα περίμενε το 500 να αλλάξει, η Fiat αποφασίζει να ανανεώσει στα σημεία το πετυχημένο μίνι της και, δίνοντας έμφαση κυρίως στην αισθητική αναβάθμιση του εσωτερικού, μαζί με μια μικρή ανανέωση οικολογίας και οικονομίας στους κινητήρες του, να επιμηκύνει την πορεία του στη μίνι κατηγορία.
«Φρεσκαρισμένο» και πάντα στιλάτοΤο σύγχρονο 500ράκι έχει βασίσει πολλά από την επιτυχία του στο σχεδιασμό του, που του έχει δώσει εδώ και μια 8ετία τον τίτλο του πιο στιλάτου μίνι της αγοράς. Έτσι, στο ανανεωμένο μοντέλο η Fiat προχωρά σε επιμέρους αλλαγές που στόχο έχουν να φρεσκάρουν τις γραμμές του και να το κάνουν ακόμη πιο μοντέρνο και θελκτικό. Στο εμπρόσθιο τμήμα, ξεχωρίζουν τα πιο στρογγυλεμένα φωτιστικά με ασημί δακτύλιους, αλλά και τα νέα, στρογγυλά φώτα LED ημέρας ακριβώς από κάτω τους. 
Ανανεωμένη είναι και η μάσκα με μια έξτρα χρωμιωμένη λωρίδα λίγο πριν τον προφυλακτήρα, ο οποίος επίσης έχει φρεσκαριστεί με νέες χρωμιωμένες επενδύσεις. Περνώντας στο πίσω μέρος, εκεί οι αλλαγές έχουν να κάνουν με τον φρεσκαρισμένο προφυλακτήρα με νέα χρωμιωμένη λωρίδα, αλλά και με τα νέα φωτιστικά, που είναι πιο λεπτά και στο κέντρο τους φιλοξενούν ένα πλαστικό πάνελ στο χρώμα του αμαξώματος.Το λανσάρισμα του ανανεωμένου Fiat 500 θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου, μόνο όμως με τις ανανεωμένες βενζινοκίνητες εκδόσεις. Οι diesel επιλογές θα αργήσουν λίγο παραπάνω και θα λανσαριστούν στις αρχές του 2016. Παράλληλα, διαθέσιμο θα συνεχίσει να είναι το προ-ανανέωσης μοντέλο σε πιο συμφέρουσες τιμές. Ενδεικτικά, το προ ανανέωσης Fiat 500 1,2 Pop κοστίζει 11.240 ευρώ, ενώ το αντίστοιχο ανανεωμένο θα κοστίζει 12.629 ευρώ. Στο TwinAir το όφελος θα είναι περισσότερο. Τέλος, στο diesel, το προ-ανανέωσης Fiat 500 Sport 1,3 MTJ 95 PS, με πλούσιο εξοπλισμό, κοστίζει 13.590 ευρώ.

Η οδική συμπεριφορά δεν αλλάζει στο ελάχιστο. Έτσι, το ανανεωμένο Fiat 500 είναι και πάλι ευχάριστο στο δρόμο, άνετο και εύκολο στην καθημερινή χρήση.

Η οδική συμπεριφορά δεν αλλάζει στο ελάχιστο. Έτσι, το ανανεωμένο Fiat 500 είναι και πάλι ευχάριστο στο δρόμο, άνετο και εύκολο στην καθημερινή χρήση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda