Στο εμπρόσθιο μέρος του DS4 facelift διακρίνεται η νέα γρίλια που ενσωματώνεται στον νέας σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρα.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο εμπρόσθιο μέρος του DS4 facelift διακρίνεται η νέα γρίλια που ενσωματώνεται στον νέας σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρα.

Ανανεώνεται το Citroen DS4

9.919 Επισκέψεις στο άρθρο (31/8/2015)

Η πολυτελής μάρκα της Citroen, η DS, λίγο πριν την έκθεση της Φρανκφούρτης έδωσε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες, αλλά και τεχνικά στοιχεία για το ανανεωμένο DS4, καθώς και τις φωτογραφίες του νέου μοντέλου της, του DS4 Crossback.

Ξεκινώντας με το DS4 facelift, στο εμπρόσθιο μέρος του μοντέλου διακρίνεται η νέα νέα γρίλια που ενσωματώνεται στον νέας σχεδίασης εμπρός προφυλακτήρα, ενώ νέα είναι και τα φωτιστικά σώματα (τόσο τα εμπρός όσο και τα πίσω), τεχνολογίας LED.Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το DS4 Crossback, το νέο μοντέλο είναι ελαφρώς πιο ψηλό κατά 30 χλστ συγκριτικά με το «απλό» DS4, ενώ ξεχωρίζει παράλληλα και για τις μαύρες ζάντες αλουμινίου που «φοράει». Για να τονιστεί περαιτέρω ο crossover χαρακτήρας του DS4 Crossback, έχουν τοποθετηθεί και ράγες οροφής.Ακόμα ένα καινούργιο στοιχείο για το DS4 είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διχρωμίας, σε οροφή, πίσω σπόιλερ, πλαϊνούς καθρέφτες, αλλά και στα καπάκια των ζαντών, με τον υποψήφιο αγοραστή να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από τα εξής χρώματα: Perla Nera Black, Whisper Purple, Virtual Blue ή Tourmaline Orange. Σε ότι αφορά τους διαθέσιμους χρωματισμούς αμαξώματος, συνολικά θα υπάρχουν εννέα διαφορετικά χρώματα, μιας και έχουν προστεθεί τρεις νέες αποχρώσεις: Tourmaline Orange, Artense Grey and Platinum Grey.Στο facelift Citroen DS4, θα είναι το πρώτο DS μοντέλο του PSA Group, το οποίο θα προσφέρεται με το σύστημα infotainment CarPlay, το οποίο είναι συμβατό και με τα τελευταία μοντέλα iPhone.Η οθόνη του συστήματος είναι μια 7 ιντσών, δια μέσου της οποίας ελέγχονται κι όλες οι παραμέτρους του αυτοκινήτου, από το σύστημα πλοήγησης μέχρι και το ηχοσύστημα.Η κινητήρια γκάμα του DS4 θα περιλαμβάνει 6 κινητήρες, τρεις βενζίνης και τρεις πετρελαίου, με τις ιπποδυνάμεις να είναι από 120 έως και 210 άλογα.Ο ισχυρότερος όλων είναι όμως ο βενζινοκινητήρας THP 210 S&S, με 210 ίππους, 285 Nm ροπής και 6ταχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, το οποίο τοποθετείται για πρώτη φορά σε DS μοντέλο.Από την άλλη το DS 4 Crossback θα λανσαριστεί με δυο κινητήρες. Έναν βενζίνης με 130 ίππους κι ένα πετρελαίου με 120 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEUGEOT NEW EVANS
4green