Το νέο μοντέλο της Mercedes θα φοράει ένα δυναμικό κουστούμι, το οποίο αποτελείται από νέους προφυλακτήρες.

Το νέο μοντέλο της Mercedes θα φοράει ένα δυναμικό κουστούμι, το οποίο αποτελείται από νέους προφυλακτήρες.

H AMG C63 Cabrio με καμουφλάζ

2.512 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2015)

Αυτές είναι οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της Mercedes AMG C63 Cabrio. Το καμουφλάζ είναι έντονο και δεν διακρίνονται πολλές λεπτομέρειες, αλλά μια ιδέα παίρνουμε.

Το νέο μοντέλο της Mercedes θα φοράει ένα δυναμικό κουστούμι, το οποίο αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, ενώ στο πίσω μέρος ξεχωρίζει ελαφρώς ο αεροδυναμικός διαχύτης και οι τέσσερις μπούκες της εξάτμισης. 
Η AMG C63 κινείται από έναν 8κυλινδρο κινητήρα 4 λίτρων με ισχύ 476 ίππων και 650 Nm ροπής. Βέβαια θα υπάρχει και η έκδοση S η οποία θα αποδίδει 510 ίππους και 700 Nm ροπής. Όλη αυτή η δύναμη θα περνάει στους πίσω τροχούς μέσου του 7ταχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, με τα πρώτα 100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 4,1 δλ για την απλή έκδοση και σε 4 δλ για την έκδοση S. Η C63 AMG Cabrio θα εξοπλίζεται με μηχανικό μπλοκέ διαφορικό, ενώ στην έκδοση S θα είναι ηλεκτρονικό. Σε ότι αφορά το εσωτερικό του μοντέλου, θα ξεχωρίζει με την πολυτέλεια που θα παρέχει σε οδηγό και επιβάτες. Η επίσημη παρουσίαση της C63 AMG Cabriolet έχει οριστεί να γίνει στην έκθεση της Γενεύης τον επόμενο Μάρτιο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center