Αυτή είναι η ανανεωμένη έκδοση της SL. Μικρές οι αλλαγές στο εμπρός μέρος.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτή είναι η ανανεωμένη έκδοση της SL. Μικρές οι αλλαγές στο εμπρός μέρος.

Ανανέωση για την SL

3.839 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2015)

Η Mercedes-Benz παρουσίασε την ανανεωμένη SL και οι εικόνες της δεν μας προκαλούν καμία έκπληξη καθώς σας τις είχαμε παρουσιάσει αποκλειστικά μήνες πριν.

Η Mercedes-Benz μας είχε προϊδεάσει πως πλησιάζει η ημέρα της αποκάλυψης για την ανανεωμένη SL με μία teaser εικόνα, πριν λίγες ημέρες, πλέον όμως τα επίσημα αποκαλυπτήρια είναι γεγονός.
Φυσικά εμείς είχαμε φροντίσει να σας αποκαλύψουμε αρκετό καιρό πριν την εμφάνιση του αυτοκινήτου, μέσα από αποκλειστικές, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που μπορείτε να δείτε εδώ, οι οποίες τελικά δεν απέχουν από την πραγματικότητα. 
Η ανανεωμένη Mercedes-Benz SL θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο σαλόνι αυτοκινήτου του Los Angeles, αλλά μέχρι τότε έχουμε αρκετές φωτογραφίες για να λύσουν την περιέργειά μας. Πλέον η ανανεωμένη SL διαθέτει ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, με νέα LED φώτα, μάσκα και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ενώ μικρές αλλαγές σε φώτα και προφυλακτήρα υπάρχουν και στο πίσω μέρος. Φυσικά υπάρχουν νέα χρώματα, καθώς και νέα σχέδια ζαντών. 
Όσον αφορά το εσωτερικό της ανανεωμένης SL, η Mercedes τοποθέτησε νέα, μεγαλύτερη έγχρωμη οθόνη για το σύστημα πολυμέσων, ανασχεδιασμένο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, αλλά και νέες δυνατότητες επιλογής χρωματικών συνδυασμών και ενθέσεων από ανθρακονήματα.
Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα που θα την εξοπλίζουν, προς το παρόν δεν έχουμε ακόμη πληροφορίες και όπως φαίνεται η Mercedes της κρατά για την έκθεση του Los Angeles.

Το πίσω μέρος έχει ελαφρώς ανασχεδιασμένα φώτα και προφυλακτήρα.

Το πίσω μέρος έχει ελαφρώς ανασχεδιασμένα φώτα και προφυλακτήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center