Δείτε σε video την ανανεωμένη SL με κάθε λεπτομέρεια.

Δείτε σε video την ανανεωμένη SL με κάθε λεπτομέρεια.

Έτοιμη η ανανεωμένη SL (+video)

3.025 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2015)

Η Mercedes-Benz έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια της SL και έδωσε στη δημοσιότητα και το πρώτο της video που τα δείχνει όλα.

Μπορεί εδώ και καιρό να σας είχαμε αποκαλύψει σε αποκλειστικές, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες, όμως πλέον η νέα SL είναι γεγονός και μάλιστα έχει και το δικό της video το οποίο μπορείτε να δείτε πιο κάτω. 
Η ανανεωμένη Mercedes-Benz SL έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο σαλόνι αυτοκινήτου του Los Angeles. Διαθέτει ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος, με νέα LED φώτα, μάσκα και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ενώ μικρές αλλαγές σε φώτα και προφυλακτήρα υπάρχουν και στο πίσω μέρος. Φυσικά υπάρχουν νέα χρώματα, καθώς και νέα σχέδια ζαντών. 
Όσον αφορά το εσωτερικό της ανανεωμένης SL, η Mercedes τοποθέτησε νέα, μεγαλύτερη έγχρωμη οθόνη για το σύστημα πολυμέσων, ανασχεδιασμένο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, αλλά και νέες δυνατότητες επιλογής χρωματικών συνδυασμών και ενθέσεων από ανθρακονήματα.
Κάτω από το καπό της η ανανεωμένη SL θα έχει μοτέρ V6, V8 και V12. Συγκεκριμένα η SL400 θα εφοδιάζεται με τον 3,0 λτ. με 367 ίππους και 500 Nm ροπής. Η SL500 με τον 4,7 λτ. των 455 ίππων και 700 Nm ροπής. Η SL63 AMG με τη σειρά της θα έχει τον V8 5,5 λτ. απόδοσης 585 ίππων και 900 Nm ροπής. Τέλος, η κορυφαία έκδοσή της, η SL65 AMG θα παίρνει πνοή από τον V12 των 6,0 λτ. ο οποίος αποδίδει 630 ίππους και 1000 Nm ροπής. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto