Αυτό είναι το τελευταίο δημιούργημα του τμήματος Exclusive της Porsche.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το τελευταίο δημιούργημα του τμήματος Exclusive της Porsche.

Αποκλειστική Porsche

2.576 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2015)

Το τμήμα Exclusive της Porsche μας χαρίζει μία ακόμη μοναδική δημιουργία η οποία κάνει αίσθηση με το χρώμα της και όχι μόνο.

H Porsche Exclusive κατά καιρούς έχει δημιουργήσει εντυπωσιακά μοντέλα και η εικονιζόμενη 911 GT3 RS είναι ένα από αυτά. 
Όπως θα ξέρετε καλά, όσοι παρακολουθείτε στενά την αυτοκίνηση, η έκδοση GT3 RS είναι η πιο σκληροπυρηνική έκφανση της 911«Ψυχή» της είναι ο ατμοσφαιρικός 4,0 λτ. επίπεδος βενζινοκινητήρας των 6 κυλίνδρων, ο οποίος έχει ισχύ 500 ίππων και ροπή 460 Nm. Σε νούμερα χάνει μόνο από τις κορυφαίες Turbo και Turbo S των 520 και 560 ίππων. 
Η GT3 RS εξοπλίζεται με 7άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK και κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,3 δλ., ενώ χρειάζεται 10,9 δλ. για να πραγματοποιήσει το 0-200 χλμ./ώρα. Το PDK κιβώτιο έρχεται από την GT3, αλλά φέρει «αγωνιστικές» ρυθμίσεις, ενώ διαθέτει και λειτουργία «Pit Speed».
Όσον αφορά τη συγκεκριμένη, μοναδική δημιουργία του Porsche Exclusive εκτός από το πράσινο χρώμα, διαθέτει κίτρινες δαγκάνες φρένων, μαύρα αυτοκόλλητα και μαύρες ζάντες, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει μαύρη αλκαντάρα και δέρμα με πράσινες ραφές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto