Αποκλειστικά αισθητικές οι αλλαγές της συγκεκριμένης έκδοσης.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποκλειστικά αισθητικές οι αλλαγές της συγκεκριμένης έκδοσης.

Toyota Rav4 Hybrid Sapphire

4.239 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2016)

Το νέο RAV4 Hybrid Sapphire concept βασισμένο στο ήδη υπάρχον RAV4 Hybrid, με εκτεταμένες αισθητικές αλλαγές τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Η Toyota εμφανίστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης με ένα καινούριο concept βασισμένο εξ ολοκλήρου στο RAV4 Hybrid, που φέρει την κωδική ονομασία RAV4 Hybrid Sapphire concept. Το περίεργο είναι ότι δυο μέρες πριν, διέρρευσε κατά λάθος από το newsroom της ίδιας της Toyota η ύπαρξη του συγκεκριμένου concept που θα παρουσιάζονταν. 
Επί της ουσίας, το RAV4 Hybrid Sapphire, δεν έχει οποιαδήποτε νέα τεχνολογική καινοτομία ή αλλαγή στα μηχανικά του μέρη, σε σχέση με το «απλό» Toyota RAV4 Hybrid, αλλά οι αλλαγές περιορίζονται μόνο στον αισθητικό χαρακτήρα του μοντέλου και και στο διάκοσμο.
Συγκεκριμένα, το RAV4 Hybrid Sapphire, έχει νέο μοναδικό για την συγκεκριμένη έκδοση μπλε μεταλλικό χρώμα που καλύπτει πλήρως τους προφυλακτήρες. Στο εμπρόσθιο μέρος υπάρχουν φιλέτα χρωμίου όπως και στο κάτω μέρος των προφυλακτήρων και στα μαρσπιέ. 
Στο εσωτερικό, οι διαφορές γίνονται αντιληπτές στις δερμάτινες ταπετσαρίες των καθισμάτων, που έχουν μορφή ρόμβων με ραφές μπλε χρώματος και στα δαχτυλίδια στους αεραγωγούς της καμπίνας που είναι και αυτά στην ίδια απόχρωση.
Σύμφωνα με την  Toyota, το πλήρες πακέτο των αξεσουάρ που φέρει το RAV4 Hybrid Sapphire όπως και το χρώμα του, θα είναι διαθέσιμο στο μέλλον, αναλόγως της αποδοχής και ζήτησης που θα υπάρξει από τους πελάτες της.

Το εσωτερικό έχει δερμάτινο σαλόνι.

Το εσωτερικό έχει δερμάτινο σαλόνι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto