Αλλαγές παρατηρούνται στην μπροστινή γρίλια και τον ανανεωμένο  προφυλακτήρα μαζί με νέα φωτιστικά σώματα.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αλλαγές παρατηρούνται στην μπροστινή γρίλια και τον ανανεωμένο προφυλακτήρα μαζί με νέα φωτιστικά σώματα.

Νέο Audi R8 Spyder

5.228 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2016)

Έχοντας κατά κύριο λόγο εκτεταμένες αισθητικές αλλαγές, το νέο Audi R8 Spyder, εθεάθη σε δρόμο της Ευρώπης, χωρίς να αποκρύπτεται τίποτα από την νέα του στιλιστική εμφάνιση.

Εθεάθη σε δρόμο της Ευρώπης, η τελευταία έκδοση του ανανεωμένου Audi R8 Spyder V10, να οδηγείται από οδηγό δοκιμών. Ο φωτογραφικός φακός το απαθανάτισε χωρίς κανένα ίχνος καμουφλάζ, παρόλο που δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα ακόμα από την ίδια την Audi.
Εμφανισιακά, το νέο roaster της Audi, είναι σχεδόν ταυτόσημο με την αντίστοιχη Coupe του έκδοση, ακολουθώντας πιστά το νέο στυλ που του έχει προσδώσει η εταιρία. Αλλαγές παρατηρούνται στην μπροστινή γρίλια και τον ανανεωμένο  προφυλακτήρα, όπως αντίστοιχα αλλαγές υπάρχουν και στον πίσω, χωρίς τα φωτιστικά σώματα να στερούνται αλλαγής, δίνοντάς τους σχήμα με περισσότερες ακμές. Τροποποιήσεις, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, έχουν γίνει και στις απολήξεις της εξάτμισης, οι οποίες είναι πλέον διπλές ορθογώνιου σχήματος, ενώ έχει γίνει και προσθήκη επιβλητικού διαχύτη.
Στον τομέα των κινητήριων συνόλων του μοντέλου, δεν υπάρχει κάποια αλλαγή σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Θα εφοδιάζεται με τον γνωστό 5,2 λίτρων V10 που παράγει ισχύ 540 ίππων, αλλά οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πάρουν και το πιο «ενισχυμένο» πακέτο V10 Plus, με την ισχύ να ανεβαίνει στα 610 άλογα. Το σύστημα της μετάδοσης παραμένει επίσης το ίδιο. Έτσι έχουμε και πάλι ένα αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων, διπλού συμπλέκτη και κίνηση στους 4 τροχούς. Όποιος όμως έχει λίγη υπομονή μέχρι το 2018, θα είναι διαθέσιμο και με έναν νέο twin-turbo 6 κυλίνδρων σε διάταξη V κινητήρα, όπως έχει εξαγγείλει η Audi.
Δεδομένου ότι το νέο R8 Spyder εθεάθη χωρίς καμουφλάζ, είναι λογικό πως αναμένεται πολύ σύντομα και η επίσημή του παρουσίαση από την εταιρία, δίνοντας και περισσότερες λεπτομέρειες για το μοντέλο.

Εμφανισιακά, το νέο roaster της Audi, μοιάζει με την αντίστοιχη Coupe του έκδοση, ακολουθώντας το νέο στυλ που του έχει προσδώσει η Audi.

Εμφανισιακά, το νέο roaster της Audi, μοιάζει με την αντίστοιχη Coupe του έκδοση, ακολουθώντας το νέο στυλ που του έχει προσδώσει η Audi.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center