Η νέα E-Class μακραίνει κατά 43 χλστ. σε σχέση με πριν φθάνοντας πλέον στα 4,923 μέτρα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα E-Class μακραίνει κατά 43 χλστ. σε σχέση με πριν φθάνοντας πλέον στα 4,923 μέτρα.

Οδηγούμε: Mercedes E-Class

30.093 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2016)

Αυτή είναι η νέα E-Class. To νέο μεγάλο και πολυτελές σεντάν της Mercedes, που προικίζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να αναδείξει την υπεροχή της μάρκας, αλλά και παράλληλα, να προσφέρει περισσότερη από ποτέ άνεση, κύρος και ασφάλεια.

Whats new
- Μακρύτερη και πιο αεροδυναμική- High-tech εσωτερικό με πολύ καλή ποιότητα- Αρχικά με 3 κινητήρες βενζίνης και diesel από 2,0 λτ.- Διαθέσιμη τον Απρίλιο σε τιμές από 53.600 ευρώ
Η νέα γενιά της E-Class, 5η κατ` όνομα και 10η συνολικά στην παρουσία της Mercedes στην κατηγορία, έρχεται με στόχο να πάρει τα ηνία της μεγάλης κατηγορίας και να καταδείξει με τον πλέον πειστικό τρόπο αυτό που η Mercedes ξέρει να κάνει, ίσως και καλύτερα από όλους: Να προσφέρει κορυφαία σεντάν του είδους, που δεν κάνουν κανένα συμβιβασμό σε άνεση, πολυτέλεια, ασφάλεια και φυσικά κύρος. Για να το καταφέρει αυτό, η Mercedes έβαλε σε αυτή την E-Class ό,τι καλύτερο έχει: Νέα πλατφόρμα, νέοι κινητήρες, νέα συστήματα τεχνολογίας τόσο στην άνεση και την ασφάλεια, όσο και κυρίως στο πεδίο της αυτόνομης οδήγησης, συνθέτουν ένα μεγάλο και πολυτελές σεντάν που παίρνει δίκαια τη θέση του στη γκάμα ως η καλύτερη Mercedes που μπορείς να αποκτήσεις, εκτός βέβαια της S-Class. Εμείς, ταξιδέψαμε μέχρι τη Λισσαβώνα της Πορτογαλίας για να οδηγήσουμε το νέο μοντέλο, από όπου και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Στο πίσω μέρος το ενδιαφέρον κλέβουν τα νέα φωτιστικά σώματα.

Στο πίσω μέρος το ενδιαφέρον κλέβουν τα νέα φωτιστικά σώματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto