Μετά την αποκλειστική εικόνα που φέραμε στο φως της δημοσιότητας, σας αποκαλύπτουμε πρώτοι πληροφορίες, για το πότε θα διατεθεί στις αγορές το νέο VW Polo.

Μετά την αποκλειστική εικόνα που φέραμε στο φως της δημοσιότητας, σας αποκαλύπτουμε πρώτοι πληροφορίες, για το πότε θα διατεθεί στις αγορές το νέο VW Polo.

VW Polo 2017

5.710 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2016)

Η VW δουλεύει επάνω στον αντικαταστάτη του VW Polo και εμείς έχουμε τις πρώτες πληροφορίες, για το πότε θα είναι διαθέσιμο στην αγορά, αποκλειστικά.

Οι πληροφορίες και οι φήμες για την άφιξη του νέου VW Polo αυξάνονται διαρκώς τον τελευταίο καιρό και όχι άδικα, αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα της VW το νέο Polo θα είναι έτοιμο να βγει στις αγορές, μέχρι τον Ιούνιο του 2017. Κάτι που σημαίνει πως ακόμη και μέσα στη χρονιά που διανύουμε μπορεί να το δούμε να μπαίνει στη γραμμή παραγωγής.Κάτι απολύτως φυσιολογικό, αφού η τωρινή, πέμπτη γενιά του δημοφιλούς γερμανικού μοντέλου είναι στην αγορά οκτώ χρόνια, από το 2008. Το έκτης γενιάς Polo θα βασίζεται στο νέο μικρό πάτωμα του ομίλου VW, το MQB Α0 το οποίο έχει ήδη εφαρμοστεί σε πολλά μοντέλα (Audi A3, VW Golf) και υπόσχεται για το γερμανικό μοντέλο μεγαλύτερο μεταξόνιο άρα και μεγαλύτερους χώρους στο εσωτερικό καθώς και πιο στιβαρό και ήσυχο πάτημα.
Το μελλοντικό VW Polo, όπως βλέπουμε και στην αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα μας, δανείζεται αρκετά στοιχεία από το VW Golf. Όσον αφορά την καμπίνα του, αν και δεν έχουμε κάποια εικόνα από αυτή, περιμένουμε πως θα υιοθετεί σχεδιαστικά στοιχεία από το Passat, όπως οι γρίλιες από άκρη σε άκρη του ταμπλό. Στα μοτέρ του, αρχικά τουλάχιστον δεν περιμένουμε κάποια έκπληξη, καθώς θα δούμε τα μοτέρ του σημερινού Polo κάτω από το καπό του, με εκδόσεις 3 κυλίνδρων και 4 κυλίνδρων, ντίζελ και βενζίνης, καθώς και εκδόσεις με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων. Όλα θα είναι Euro 6. Φυσικά θα υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής κιβωτίου DSG.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center