Η Mercedes παρουσίασε επιτέλους την πολυαναμενόμενη GLC Coupe.

Η Mercedes παρουσίασε επιτέλους την πολυαναμενόμενη GLC Coupe.

Mercedes GLC Coupe (video)

15.481 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2016)

Η Mercedes-Benz παρουσίασε και επίσημα την πολυαναμενόμενη κουπέ έκδοση της GLC, η οποία θα πραγματοποιήσει την επίσημη εμφάνισή της στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και θα είναι διαθέσιμη το Φθινόπωρο.

Όσοι μας παρακολουθείτε εντατικά θα έχετε ήδη δει στις αποκλειστικές,

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες μας, την εμφάνιση της GLC Coupe, επομένως δεν μπορούμενα πούμε πως νιώθουμε έκπληξη με την εμφάνισή της. Η GLC Coupe ακολουθείπιστά τα σχεδιαστικά μονοπάτια της GLC (με την οποία εξάλλου μοιράζεται το πάτωμα, τα μηχανικά μέρηκαι φυσικά τον τόπο καταγωγής που θα είναι το εργοστάσιο στη Βρέμη), με τις πίσωκολόνες να είναι έντονα κεκλιμένες. Χαρακτηριστικό που προσδίδει στο γερμανικό SUV και τον πολυπόθητοδυναμισμό των κουπέ αμαξωμάτων, θυσιάζοντας φυσικά πρακτικότητα και ευρυχωρίακαθώς παρά την ύπαρξη πέντε θυρών το αυτοκίνητο έχει χάσει χώρο για το κεφάλιτων πίσω επιβατών.

Δείτε περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Όπως είναι προφανές, με την GLC Coupe η Mercedes βάζειστο στόχαστρο της την BMW X4αλλά και την Porsche Macan.Το μήκος της GLC Coupe είναι στα 4,7 μέτρα, ενώ το ύψος της φτάνει τα 1,6 μέτρα. Όσοναφορά το μεταξόνιό της αυτό είναι 2,87 μέτρα, ίδιο με της GLC. Ο αεροδυναμικόςσυντελεστής της είναι Cd:0,31 ενώ ζυγίζει 1.710 κιλά (GLC250 4MATIC).

Μελλοντικά θα ακολουθήσουν φυσικά και ισχυρότερες εκδόσεις,καθώς και AMG, ενώυπάρχει ήδη στα σκαριά υβριδική plug-in έκδοση,αλλά και πισωκίνητες εκδόσεις. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center