Μια έκδοση MPS ή αντίστοιχή του για το νέο Mazda MX-5 θα ήταν για μερικούς όνειρο για πολλά παιχνίδια υπερστροφής.

Μια έκδοση MPS ή αντίστοιχή του για το νέο Mazda MX-5 θα ήταν για μερικούς όνειρο για πολλά παιχνίδια υπερστροφής.

Mazda MX-5 RF

2.759 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2016)

Πολλά ακούγονται για γρήγορη έκδοση του νέου Mazda MX-5 με τα διακριτικά MPS, σαν αντίπαλος του Fiat 124 Spider. Θα γίνει όμως αυτό το όνειρο μερικών πραγματικότητα από τους Ιάπωνες;

Πριν από λίγο καιρό, η Mazda παρουσίασε και την Targa μορφή του νέου MX-5, για όσους δεν είναι φαν της soft-top έκδοσης. Αρκετές φορές

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

έχει γίνει η κουβέντα μήπως και εμφανιστεί κάποια extreme έκδοσή του, όπως αντίστοιχαυπάρχουν οι εκδόσεις MPSτων Mazda 3 και 5.

Υψιλά ιστάμενο πρόσωπο της εταιρίας, επιβεβαίωσε το γεγονόςότι ήδη υπάρχει ένα πρωτότυπο όχημα, στην νοοτροπία του «Mazda MX-5 MPS» και ήδη βρίσκεται σε διαδικασίαδοκιμών.

Δείτε περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Στον αντίποδα του γεγονότος αυτού όμως, η εταιρία, παρόλοπου μια αρκετά δυνατότερη και ίσως turbo δοκιμαστική έκδοση του MX-5 υπάρχει στα σκαριά καιτα σχέδιά της, δεν θέλει να χαλάσει τον «χαρακτήρα» του μικρού διθέσιού της,αφήνοντάς το οδηγικά αγνό, με σαφή προσανατολισμό στον οδηγό και την ευκολία τηςοδήγησής του.  

Αρα προς το παρών τόσο η RF όσο και η soft-top έκδοση εξοπλίζονται με τους κινητήρες SKYACTIV-G των 1,5 και 2,0λίτρων, με επιλογές ανάμεσα σε εξατάχυτο χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center