Η Aston Martin λέει πως η GT8 θα είναι η ελαφρύτερη Vantage που κατασκευάστηκε ποτέ. Για αυτό το λόγο θα χρησιμοποιηθούν ανθρακονήματα, τιτάνιο και αλουμίνιο.

Η Aston Martin λέει πως η GT8 θα είναι η ελαφρύτερη Vantage που κατασκευάστηκε ποτέ. Για αυτό το λόγο θα χρησιμοποιηθούν ανθρακονήματα, τιτάνιο και αλουμίνιο.

Νέα Aston Martin GT8

2.085 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2016)

Σε λίγες ημέρες η Aston Martin θα μας παρουσιάσει μια νέα ελαφρύτερη -αγωνιστικών προδιαγραφών- έκδοση της V8 Vantage, την GT8, η οποία θα αναμετρηθεί με μοντέλα όπως η Porsche 911 GT3 RS.

Η Aston Martin «υποσχέθηκε» πως θα παρουσιάσει σύντομα μια νέα ελαφρύτερη -αγωνιστικών προδιαγραφών- έκδοση της V8 Vantage, την οποία θα ονομάσει GT8.Ακολουθεί, δηλαδή, την ίδια λογική με την Vantage GT12 που μας έδειξε πέρσι και η οποία αρχικά είχε ονομαστεί GT3, αλλά μετά από διαμάχη με την Porsche, άλλαξε σε GT12.Η βρετανική εταιρεία έχει ήδη στείλει προσκλήσεις στους υποψήφιους αγοραστές του αυτοκινήτου, δίνοντας παράλληλα και το πρώτο προωθητικό σκίτσο του μοντέλου, το οποίο θα παρουσιαστεί στους υποψήφιους ιδιοκτήτες τους μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.Περισσότερα νέα στο Auto ΤρίτηΗ Aston Martin λέει πως η GT8 θα είναι η ελαφρύτερη Vantage που κατασκευάστηκε ποτέ. Για αυτό το λόγο θα χρησιμοποιηθούν ανθρακονήματα, τιτάνιο και αλουμίνιο. Κυριότερος αντίπαλος του επερχόμενου μοντέλου θα είναι η Porsche 911 GT3 RS.Επίσημα νούμερα επιδόσεων ή απόδοσης φυσικά δεν έχουν γίνει γνωστά. Οι φήμες, όμως, θέλουν τη νέα GT8 να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 4,6 δλ., ενώ θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα φέρει τόσο 7άρι μηχανικό όσο και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.Λέγεται πως η Aston Martin θα φτιάξει μόλις 150 αντίτυπα της Vantage GT8, με τα 40 από αυτά να προορίζονται για το Ην. Βασίλειο. Εκεί, υπολογίζεται πως η τιμή της θα ξεκινάει από τις 170.000 λίρες (213.000 ευρώ). Περισσότερα προσεχώς…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN