Στο τιμόνι βρισκόταν ο Felix Egolf, ένας πρώην πιλότος Airbus, ο οποίος δήλωσε: «Αυτό το ταξίδι έδειξε πως όποιος οδηγεί με προνοητικότητα, μπορεί να φτάσει ή και να περάσει τα επίσημα νούμερα κατανάλ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο τιμόνι βρισκόταν ο Felix Egolf, ένας πρώην πιλότος Airbus, ο οποίος δήλωσε: «Αυτό το ταξίδι έδειξε πως όποιος οδηγεί με προνοητικότητα, μπορεί να φτάσει ή και να περάσει τα επίσημα νούμερα κατανάλωσης.».

2.111 χλμ. με ένα γέμισμα

10.267 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2016)

Ένας πρώην πιλότος αεροσκαφών, οδήγησε για 2.111 χλμ. ένα Insignia 1.6 CDTi ecoFLEX 136PS, με ένα μόνο ντεπόζιτο πετρελαίου, «κερδίζοντας» την κατανάλωση που ανακοινώνει η Opel.

Οι άνθρωποι της Opel γέμισαν με πετρέλαιο ένα Insignia και με ένα μόνο ντεπόζιτο 70 λίτρων, κατάφεραν να κάνουν ένα ταξίδι 2.111 χλμ. Η διαδρομή ξεκίνησε από τις Ελβετικές Αλπεις, έφτασε στη Βόρεια Θάλασσα και επέστρεψε στην αρχή.Στο τιμόνι βρισκόταν ο Felix Egolf, ένας πρώην πιλότος Airbus, ο οποίος δήλωσε: «Αυτό το ταξίδι έδειξε πως όποιος οδηγεί με προνοητικότητα, μπορεί να φτάσει ή και να περάσει τα επίσημα νούμερα κατανάλωσης.».Ο κος Egolf οδήγησε ένα Opel Insignia 1.6 CDTi ecoFLEX, το οποίο έχει ισχύ 136 ίππων και ροπή 320 Nm. Οι τιμές μέσης κατανάλωσης που δίνει ο κατασκευαστής είναι ανάμεσα σε 3,8 και 3,9 λτ./100 χλμ. (ανάλογα με την έκδοση). Όμως, στο τέλος του ταξιδιού των 2.111 χλμ. το trip computer έγραψε μέση κατανάλωση 3,46 λτ./100 χλμ.

Οι άνθρωποι της Opel γέμισαν με πετρέλαιο ένα Insignia και με ένα μόνο ντεπόζιτο 70 λίτρων, κατάφεραν να κάνουν ένα ταξίδι 2.111 χλμ.

Οι άνθρωποι της Opel γέμισαν με πετρέλαιο ένα Insignia και με ένα μόνο ντεπόζιτο 70 λίτρων, κατάφεραν να κάνουν ένα ταξίδι 2.111 χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center