Έντονο είναι το ενδεχόμενο να δούμε τη νέα εκδοχή της Mercedes SLC (στη φωτό η υπάρχουσα) να μετατρέπεται σε ένα προσθιοκίνητο roadster.

Έντονο είναι το ενδεχόμενο να δούμε τη νέα εκδοχή της Mercedes SLC (στη φωτό η υπάρχουσα) να μετατρέπεται σε ένα προσθιοκίνητο roadster.

Προσθιοκίνητη η νέα SLC;

4.328 Επισκέψεις στο άρθρο (18/4/2016)

Με συνέντευξή του το αφεντικό της Mercedes έριξε λάδι στη φωτιά, για το ενδεχόμενο να δούμε την επόμενη εκδοχή της SLC, να μην αρκείται στην αλλαγή ονόματος, αλλά να στρέφεται και στη μπροστά κίνηση. Ιεροσυλία ή πρόοδος;

Στη διαρκή προσπάθειά τους οι εταιρείες να περιορίσουν τα κόστη, είναι διατεθειμένες ακόμα και να εγκαταλείψουν παραδόσεις δεκαετιών, προκειμένου να προσφέρουν απλούστερα (και φθηνότερα) μοντέλα.Το ίδιο φαίνεται πως πρόκειται να κάνει και η Mercedes-Benz με την SLC. Η Γερμανοί, λοιπόν, αφού άφησαν το όνομα SLK μετά από 20 χρόνια, μάλλον στο μέλλον θα αφήσουν και την πίσω κίνηση.Αυτό τουλάχιστον υπαινίχθηκε το αφεντικό της φίρμας, Dr. Dieter Zetsche, σε πρόσφατη συνέντευξή του, λέγοντας: «Ένα προσθιοκίνητο roadster είναι κάτι πολύ διαφορετικό». Έσπευσε να εξηγήσει πως το κλειδί για να παραχθεί ένα τέτοιο μοντέλο είναι η σχεδίασή του και όχι τόσο η πλατφόρμα. Για την εταιρεία του τόνισε τη σημασία που έχει το μακρύ καπό και η απόσταση των τροχών από τις μπροστά πόρτες.Γνωρίζοντας πως υπάρχουν αναδυόμενες αγορές για crossover, SUV και sedan, ο κος Zetsche σχολίασε πως η φίρμα θα πρέπει να προσαρμοστεί με τις αλλαγές, ενώ έσπευσε να συμπληρώσει: «Μέσα στο κλίμα, θα πρέπει να δούμε επίσης τα coupes, convertible και roadster μοντέλα μας.».Το αν η επόμενη Mercedes SLC θα είναι προσθιοκίνητη ή πισωκίνητη μένει να το δούμε. Αν πάντως επιλέξει να αλλάξει η SLC, αυτό θα σημαίνει πως θα απομακρυνθεί από την πισωκίνητη BMW Z4 και θα εστιάσει στο Audi TT Roadster.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN