Περισσότερο μοιάζει με face lift.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Περισσότερο μοιάζει με face lift.

Νέα γενιά GT86;

5.857 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2016)

ΟTetsuya Tada αναφέρει ότι το νέο αυτοκίνητο θα εκπλήξει τους πάντες όταν θα αποκαλυφθεί τελικά

O Αρχιμηχανικός της Toyota GT 86 αναφέρει ότι έχει έρθει πλέον η ώρα να μιλήσουμε για την δεύτερη γενιά των GT86 και Subaru BRZ. O Tetsuya Tada αναφέρει ότι το νέο αυτοκίνητο θα εκπλήξει τους πάντες όταν θα αποκαλυφθεί τελικά.
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης γενιάς GT86 αλλά προσπαθούμε να δώσουμε κάτι πέρα από την προσδοκία των ανθρώπων και αυτό δεν είναι εύκολο». 
Θα είναι σίγουρα πάνω από τις προσδοκίες των οπαδών του μοντέλου που ήδη κυκλοφορεί. Ο Tada έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι η προσθήκη ενός turbo στο νέο μοντέλο της επόμενης γενιάς θα είναι η «εύκολη λύση», ο ίδιος απέρριψε τη χρήση υβριδικής τεχνολογίας στα συγκεκριμένα μοντέλα.
Όταν ρωτήθηκε αν αυτό σημαίνει ότι το νέο μοντέλο θα πάρει έναν ηλεκτρικό κινητήρα για να ενισχύσει τον βενζινοκινητήρα ο Tada είπε: «Είναι μια καλή ιδέα, αλλά αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, όπως εμείς θέλουμε . Η νέα γενιά των GT86 και Subaru BRZ θα πρέπει να είναι μια έκπληξη και μάλιστα να ξεπερνάει και τις προσδοκίες των φανατικών.

Μικρές οι αλλαγές και στο πίσω μέρος.

Μικρές οι αλλαγές και στο πίσω μέρος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw