Nέα Alfa Romeo Giulietta
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nέα Alfa Romeo Giulietta

13.726 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2016)

H νέα Giulietta αποτελεί ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο της μικρομεσαίας κατηγορίας, προβάλλοντας αναβαθμισμένο προφίλ σε όλους τους τομείς και απαράμιλλο στυλ.

Οι μηχανές της Νέας Alfa Romeo Giulietta μόλις άναψαν! Ο νέος κινητήρας 1.6 JTDM 120 HP Turbo Diesel με αυτόματο κιβώτιο Alfa TCT έκανε το ντεμπούτο του στην ελληνική αγορά. Με ακόμα πιο σπορ χαρακτήρα και νέες λεπτομέρειες στον εξωτερικό του σχεδιασμό, με ακόμα πιο δυναμική οδική συμπεριφορά και με ακόμα περισσότερες καινοτομίες, η νέα Giulietta υπόσχεται να συναρπάσει το κοινό, προσφέροντας μοναδικές στιγμές οδηγικής απόλαυσης. 
Ενσωματώνοντας απόλυτα το απαράμιλλο “Alfa Spirit”, αποτελεί την τέλεια έκφραση της προσοχής στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει μόνο τα καλύτερα ιταλικά σχέδια. Η νέα Giulietta με άμεση απόκριση του συστήματος διεύθυνσης, εξελιγμένες αναρτήσεις και ισορροπημένη κατανομή βάρους, θα χαρίσει οδηγικές συγκινήσεις αλλά και απόλυτη ασφάλεια σε κάθε οδηγό.Διαθέτοντας τρία επίπεδα εξοπλισμού (Giulietta, Giulietta Super και Giulietta Veloce), τέσσερα πακέτα προαιρετικού εξοπλισμού (Veloce, Visibility, Business και Comfort), επτά εκδόσεις κινητήρων (βενζίνης και diesel), έντεκα διαθέσιμα χρώματα για το αμάξωμα, δώδεκα διαφορετικές ζάντες αλουμινίου 16, 17 και 18 ιντσών με τρία αποκλειστικά σχέδια, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει εκείνη την Giulietta που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του. 
Η ελληνική αγορά υποδέχεται τη νέα Giulietta με τις εκδόσεις Diesel να ξεκινούν από 19.900 ευρώ (συμπεριλαμβανόμενης προωθητικής ενέργειας για την έκδοση 1.6 – 120hp Diesel Distinctive S1 σε συνδυασμό με χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 7,85% και του νέου οφέλους απόσυρσης).Αποκτήστε τη δική σας Giulietta Diesel με όφελος 5.000 ευρώ κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center